2012-07-19 18:11:41
Φωτογραφία για Προς πώληση ή δανεισμό 5 παίκτες της Τσέλσι
Την πώληση ή τον δανεισμό των Μπεναγιούν, Κακουτά, Λουκάκου, Μαλουντά και Ντε Μπράινε επιθυμούν στην Τσέλσι, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για μεταγραφές.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είδε επιτέλους τα εκατομμύρια ευρώ που έχει ξοδέψει στην Τσέλσι να πιάνουν τόπο, με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στην Γερμανία εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι πλέον έχει το... ελεύθερος να χτίσει μία νέα ομάδα που θα έχει ακριβώς τον ίδιο σκοπό. Την κατάκτηση τίτλων και φυσικά τη διάκριση στην Ευρώπη. Όλα αυτά με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο.

Οι Μπλε ήδη έχουν πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές (Εντέν Αζάρ, Μάρκο Μαρίν, Κέβιν Ντε Μπράινε), ξοδεύοντας το ποσό των 58 εκ. ευρώ, όμως το ρόστερ έχει ακόμα ελλείψεις και ο Ιταλός τεχνικός ψάχνει τρόπο για να γεμίσει τα κενά.

Φυσικά και οι παίκτες δεν λείπουν, όμως αρκετοί από αυτούς δεν υπολογίζονται από τον Ντι Ματέο που έχει ζητήσει είτε την πώληση, είτε τον δανεισμό τους.

Έτσι Μαλουντά, Μπεναγιούν και Κακούτα έχουν βγει στο... σφυρί, ενώ Λουκάκου και Ντε Μπράινε είναι υποψήφιοι προς δανεισμό, με τον πρώτο αν έρθει καλή πρόταση ακόμα και να παραχωρείται.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πριν βγει ο ήλιος…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πριν βγει ο ήλιος…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ