2012-07-19 06:19:31
Φωτογραφία για Εμπλέκουν και την Τουρκία στην βομβιστική επίθεση της Μπούργκα...Αρνείται τα πάντα η Άγκυρα!!
Η Τουρκία αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε χθες στη Δαμασκό και κόστισε τη ζωή σε τρεις υψηλόβαθμους σύρους αξιωματούχους, όπως δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους δημοσιογράφους.

«Τα αυταρχικά καθεστώτα καταφεύγουν σε αυτές τις περιπτώσεις στη μέθοδο που γνωρίζουν καλύτερα: την παραπληροφόρηση.

Η Τουρκία δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση αυτή», δήλωσε ο Ερντογάν ο οποίος επέστρεψε στην Τουρκία έπειτα από μια σύντομη επίσκεψη στη Μόσχα, όπου συνομίλησε με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για τη συριακή κρίση.

«Η Τουρκία θεωρεί τον συριακό λαό αδελφό, δεν μας είναι δυνατόν να καταφύγουμε σε τέτοιες μεθόδους», υπογράμμισε ο τούρκος πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, σημαντική συνιστώσα της συριακής αντιπολίτευσης, δήλωσαν σήμερα ότι πλέον το συριακό καθεστώς είναι τόσο επικίνδυνο όσο «ένας τραυματισμένος λύκος».


Έπειτα από αυτή «τη σημαντική διείσδυση στους πολιτικούς κύκλους και τους κύκλους ασφαλείας, το συριακό καθεστώς είναι πλέον τόσο επικίνδυνο όσο ένας τραυματισμένος λύκος», αναφέρει η Μουσουλμανική Αδελφότητα προσθέτοντας ότι ανησυχεί πια «περισσότερο ότι οι ανόητες πολιτικές του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και των συμμοριών του θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα».

Στην ανακοίνωσή της η οργάνωση εκτιμά ότι η επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό ήταν «άμεσο αποτέλεσμα της καταστολής του Μπασάρ και της κλίκας του».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ