2012-07-18 18:22:07
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ «ΔΥΝΑΤΟ» ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΑΣΕΘ!
Με τα καλύτερα λόγια για τον απίστευτο κόσμο του Ολυμπιακού μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μόλντε Μάγκνε Χάσεθ, ο οποίος θυμάται ακόμη τους οπαδούς του Θρύλου από το προ 13ετίας παιχνίδι των δύο ομάδων στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-1 υπέρ του Θρύλου.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της νορβηγικής ομάδας έχει ακόμη στα ...αυτιά του τις ιαχές των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στον αγώνα των δύο ομάδων, που είχε διεξαχθεί τον Οκτώβρη του 1999 και είχε βρει νικητές τους ερυθρόλευκους με δύο γκολ του Τζιοβάνι και ένα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

"Υπήρχαν δύο τεθωρακισμένα οχήματα και τρία περιπολικά που συνόδευσαν το λεωφορείο στο γήπεδο. Υπήρχαν εκεί περίπου 50.000 κόσμου που τραγουδούσε όταν βγήκαμε για προθέρμανση. Είναι το πιο δυνατό που έχω ακούσει ποτέ. Και μετά το παιχνίδι έπρεπε να περιμένουμε 2.5 ώρες για να πάμε στο ξενοδοχείο", αρκέστηκε να σημειώσει ο Χάσεθ, που δεν μπορεί να ξεχάσει το φανατικό ερυθρόλευκο λαό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καναπές ... σκοτώνει!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καναπές ... σκοτώνει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ