2012-07-15 20:53:47
Φωτογραφία για Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΕΔΕΙΞΕ... ΑΝΤΡΙΤΣ *VIDEOS*
Το θέμα της ανανέωσης του Τζόι Ντόρσεϊ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για τον Ολυμπιακό που εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για την θέση «5».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "xxsports.gr", ο Κροάτης σέντερ, Λούκσα Άντριτς που έμεινε ελεύθερος από τον Γαλατασαράι βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο 27χρόνος σέντερ ύψους 2 μέτρων και 10 εκατοστών είχε πέρσι με την ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι 9,6 πόντους και 4,7 ριμπάουντ μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Ο Μπαρτζώκας τον είχε ξεχωρίσει από τις περιόδους που αγωνιζόταν στην Τσιμπόνα, με την οποία ήταν εξαιρετικός.

Ο Κροάτης δεν είναι άτεχνος για το ύψος του, είναι καλός στο πικ εν ρολ και αρκετό γρήγορος γενικά και ιδιαίτερα στην άμυνα, στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι του ο Μπαρτζώκας. Πριν ένα μήνα έσπασε το συμβόλαιο του με την Γαλατά και πλέον είναι ελεύθερος και χωρίς υψηλό κασέ για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν ξεκαθαρίσει το θέμα Ντόρσεϊ θα γίνει άμεσα κρούση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παίξει το όνομα του ακόμα κι αν μείνει ο Αμερικανός σέντερ, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποκτηθεί Έλληνας παίκτης (Περπέρογλου) στο «3».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ