2012-07-14 00:54:03
Φωτογραφία για «Αναπνέει» ΠΑΟΚ, ξέρει για Σίτι!
Ο Σταφυλίδης έχει το βλέμμα στην... κούπα, ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο... διάβασε για τη Σίτι. Ο διεθνής μπακ μιλά για ΟΛΑ στο gazzetta.gr.

Ο Κώστας Σταφυλίδης δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό με την Ισπανία μίλησε στο gazzetta.grεκφράζοντας τα συναισθήματα του για το κατόρθωμα της Εθνικής Νέων.

«Είμαι πολύ χαρούμενοι γιατί φτάσαμε στον τελικό μετά από ένα δύσκολο ημιτελικό που είχαμε με τους Άγγλους. Παίζαμε με δέκα παίκτες για 80 λεπτά. Οι Άγγλοι τρέχουν πολλοί, βάλαμε το γκολ, ήμασταν σφιχτά πίσω και περάσαμε. Κοιτούσαμε το ρολόι συνέχεια, δεν περνούσε με τίποτα ο χρόνος. Είμαι περήφανος γιατί φτάσαμε την Εθνική μια ανάσα από την κατάκτηση του Κυπέλλου».

- Ήσουν από τους παίκτες που όχι μόνο σκεφτόσουν τον τελικό, αλλά το δήλωνες

«Το αξίζαμε ως ομάδα να είμαστε εμείς στον τελικό. Είχα πει πάμε να το πάρουμε. Ξέραμε ποιοι είμαστε σαν ομάδα, το είχαμε δείξει και στα φιλικά. Δεν ήρθαμε στην Εσθονία για να κάνουμε αγγαρεία. Οι περισσότεροι έχουν εμπειρίες από Superleague και όλοι πιστεύαμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά».


- Αυτή η πορεία της Εθνικής που πιστεύεις ότι στηρίχθηκε;

«Στηρίχθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Με όλα τα παιδιά είμαστε φίλοι κολλητοί. Εδώ δεν υπάρχει ΠΑΟΚ ,Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός. Εδώ υπάρχει μόνο Εθνική και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι την Κυριακή να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες και να κατακτήσουμε το EURO. Το θέλουμε το Πιστεύουμε».

- Ήρθε η ώρα των «πιτσιρικάδων»;

«Πιστεύω ότι πολλά παιδιά είναι αδικημένα γιατί έχουν πολλά να προσφέρουν και δεν έχουν πάρει την εμπειρία που θα έπρεπε. Αυτή είναι απάντηση σε όλους όσους δεν τους έχουν εμπιστευτεί. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα μας παρακολουθεί, αλλά δεν ασχολούμαστε με τίποτα. Μας απασχολούν μόνο τα παιχνίδια που παίζουμε εδώ, γιατί λίγο να ξεφύγεις επηρεάζεται όλο το σύνολο».

- Για τον τελικό με την Ισπανία;

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μας. Πιστεύω έχουμε συγκεντρωθεί, γνωρίζουμε τους Ισπανούς γιατί τους έχουμε παίξει. Είναι ομάδα που μπορούμε να την κοντράρουμε αλλά θέλει προσπάθεια και τρέξιμο. Στην πρεμιέρα δεν είχα παίξει και ηττηθήκαμε με 2-1, αλλά τώρα θα μας βρουν απέναντί τους και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος».

- Εκτός από την Εθνική στην ζωή σου υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Έχεις ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Σίτι;

«Έχω ενημερωθεί από φίλους για δημοσίευμα που υπήρξε στον ηλεκτρονικό τύπο (gazzetta.gr) για ενδιαφέρον της Σίτι. Δεν ασχολούμαι με αυτά τα θέματα. Είμαι στην Εσθονία με την Εθνική και αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι η κατάκτηση του EURO. Δεν γνωρίζω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ».

-Το να υπάρχει ενδιαφέρον έστω και ως φημολογία, από μία ομάδα όπως η Σίτι των αστέρων, αλλά και των δισεκατομμυρίων σε αφήνει ασυγκίνητο;

« Είναι ωραίο να ακούγεται το όνομα σου. Νιώθεις χαρά και είναι ίσως μια μικρή ανταμοιβή των προσπαθειών σου. Αλλά το ξανά λέω, εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και μετά τοEURO θα αναπνέω μόνο για τον ΠΑΟΚ».

Η θέση του ΠΑΟΚ

Με αφορμή το δημοσίευμα του gazzetta.gr, αλλά και το σημερινό της «Manchester Evening News» ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας προτίθενται να δώσουν 1,3 εκατομμύρια ευρώ και έναν νεαρό παίκτη τους ως δανεικό για να αποκτήσουν τον Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον ή ότι έγινε οποιαδήποτε επαφή.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ