2012-07-13 12:25:11
Φωτογραφία για Το μοδάτο «φετίχ» του καλοκαιριού
Η ολόσωμη φόρμα φοριέται παντού και πάντα Τις ολόσωμες φόρμες τις λατρεύουμε γιατί είναι δροσερές, άνετες και –συνδυασμένες με τα κατάλληλα αξεσουάρ- ένα από τα πιο στιλάτα ρούχα της ντουλάπας μας.

Οι ολόσωμες φόρμες, για την ύπαρξη των οποίων οφείλουμε να ευγνωμονούμε τους σχεδιαστές που μετέτρεψαν ένα ρούχο εργασίας σε απόλυτο fashion item, μπορούν να φορεθούν παντού και πάντα.

Γι’ αυτό εξ’ άλλου υπάρχει και τόσο μεγάλη ποικιλία. Μακριές, με φαρδιά μπατζάκια, ριχτές ή μεσάτες, με κοντά μπατζάκια σαν σορτσάκια, μονόχρωμες, δίχρωμες, φλοράλ ή εμπριμέ. Κάθε μια από αυτές ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις.

Για την παραλία

Μια ολόσωμη φόρμα-σορτσάκι σε χρώματα που να ταιριάζουν με το μαγιό σου είναι ό,τι πιο άνετο, βολικό και stylish για την επίσκεψή σου στην παραλία.

Συνδύασέ τη με τις σαγιονάρες σου, μια μεγάλη ψάθινη τσάντα και φυσικά ένα εντυπωσιακό καπέλο. Και μην διανοηθείς να αλλάξεις για να πας για μεσημεριανό φαγητό!


Αν έχεις όρεξη πρόσθεσε όσα περισσότερα βραχιόλια μπορείς στα χέρια και μια χαλαρή ζώνη στη μέση για έξτρα στιλ.

Για το γραφείο

Ακόμα και στα πιο αυστηρά επαγγελματικά περιβάλλοντα, το dress code χαλαρώνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκμεταλλεύσου το λοιπόν. Μια μονόχρωμη φόρμα, με κοψίματα της φετινής μόδας (όπως πχ. με έναν ώμο) είναι ένα ρούχο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα και για interview για καινούργια δουλειά.

Συνδύασέ την με πέδιλα με τακούνι 8-10 πόντους, μια business μεγάλη τσάντα, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή άλλο κόσμημα και μην ξεχάσεις το αγαπημένο σου άρωμα.

Για τις διακοπές

Μπορείς να γεμίσεις μια βαλίτσα με ολόσωμες φόρμες και να φύγεις διακοπές. Οι ολόσωμες φόρμες στις διακοπές είναι συνώνυμες της άνεσης και του στιλ. Μόνο μην ξεχάσεις να πάρεις φόρμες σε διάφορες παραλλαγές. Σορτσάκια για το πρωί, με μακριά μπατζάκια για το απόγευμα και το βράδυ.

Μην ξεχνάς το καπέλο σου το πρωί (για λόγους υγείας αλλά και στιλ). Μην ξεχνάς τα βραχιόλια σου. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου. Αυτά για το πρωί.

Το βράδυ φόρεσε τις πλατφόρμες σου, κάνε ένα bronze μακιγιάζ, πέρνα και από τους ώμους σου ένα μικρό τσαντάκι και ετοιμάσου να κατακτήσεις τα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού.

Εναλλακτικά, και για λιγότερο κοσμοπολίτικους προορισμούς, φορτώσου βραχιόλια, βάλε τα σανδάλια σου και μια χαλαρή ζώνη στη μέση.

Στο σινεμά, στο μπαρ, στη ταβέρνα, στη συναυλία

Τα βράδια του καλοκαιριού, ακόμα και στην καυτή πρωτεύουσα, έχουν μια μυστηριακή ατμόσφαιρα. Αν μείνεις στην πόλη το καλοκαίρι, θα διαπιστώσεις ότι τα βράδια της είναι μοναδικά.

Βάλε λοιπόν την αγαπημένη σου ολόσωμη φόρμα, με άνετες πλατφόρμες και διακριτικά αλλά εντυπωσιακά κοσμήματα και βγες. Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, υπέροχοι κήποι που φιλοξενούν μπαρ ή ταβέρνες, μεγάλα ανοιχτά club δίπλα στην θάλασσα.

Όλες οι επιλογές ανοίγονται μπροστά σου κι εσύ είσαι έτοιμη να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι.
fe-mail.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ