2012-07-13 08:44:05
Φωτογραφία για Συντηρεί το θέμα με το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε ο τουρκικός Τύπος
Οι τουρκικές εφημερίδες συνεχίζουν να προβάλλουν το θέμα με την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους, μετά και τη χθεσινή νεότερη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου ότι πρόκειται για αεροσκάφος «που οι Σύροι αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν».Οι εφημερίδες αναφέρονται πρωτοσέλιδα στο θέμα με χαρακτηριστικούς τίτλους: Ζαμάν: «Μυστήριο με το αεροσκάφος», Σαμπάχ: «Εχθρική επίθεση στο μη εξοπλισμένο αεροσκάφος μας: Ο πρωθυπουργός Ερντογάν δίνει τέλος στην αντιπαράθεση και λέει ότι το τουρκικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε σε διεθνή εναέριο χώρο χωρίς προειδοποίηση σε μια εχθρική επίθεση».

Η Μιλλιέτ έχει τίτλο «Το Γενικό Επιτελείο προκαλεί σύγχυση με την τελευταία του ανακοίνωση», ενώ η Τζουμχουριέτ γράφει ότι «Ο στρατός υπονοεί ότι το τουρκικό τζετ μπορεί να μην έχει καταρριφθεί από τη Συρία».

Η Χουριέτ γράφει ότι έχει προκληθεί καινούργια αντιπαράθεση, υπενθυμίζοντας ότι σε προηγούμενες ανακοινώσεις του ο στρατός αναφερόταν σε αεροσκάφος που κατερρίφθη από τη Συρία ενώ η τελευταία ανακοίνωση κάνει λόγο για ισχυρισμούς από πλευράς Συρίας.

Στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου αναφέρεται ακόμη ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία εκρηκτικών στα συντρίμμια του αεροσκάφους από τις μέχρι τώρα έρευνες.

Η Βατάν στο πρωτοσέλιδό της θέτει ερωτήματα για την πτώση του αεροσκάφους, αναφέροντας ότι με την ανακοίνωσή ο στρατός έχει προκαλέσει σύγχυση.

http://www.onlycy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ