2012-07-12 22:46:02
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται η γέφυρα Αγοραστού στην Πύλη Τρικάλων
Δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή της νέας γέφυρας στον Πορταϊκό ποταμό.Η νέα γέφυρα με σύγχρονες προδιαγραφές, θα έχει πλάτος 12 μέτρων για την κυκλοφορία των οχημάτων και 2 μέτρα ανά κατεύθυνση για την κυκλοφορία πεζών.

Με τον τρόπο αυτό, θα υπάρξει βελτίωση της οδικής σύνδεσης της Πύλης με το Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγίου Βησσαρίωνα και κατ΄ επέκταση και με τα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου όπως Φιλύρα, Πιαλεία κ.λ.π.

Η τωρινή γέφυρα, που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς δεν επιτρέπει ταυτόχρονη κίνηση οχημάτων προς και τις δύο κατευθύνσεις και έχουν υπάρξει και τροχαία ατυχήματα, θα μετατραπεί σε πεζογέφυρα.

Το σημείο κατασκευής της νέας γέφυρας, περίπου 150 μέτρα πιο μακριά από την υπάρχουσα, επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που …γέλασαν και τα …μουστάκια του (που δεν έχει), όταν άκουσε τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Κουφογάζο, να προτείνει μεταξύ σοβαρού και αστείου, να ονομαστεί η νέα  γέφυρα ως «Γέφυρα… Αγοραστού» trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ