2012-07-11 15:21:56
Φωτογραφία για «Η κρίση δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά»
  Ο Κώστας Μαλιούφας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου ακτινογράφησε τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Αρχικά είπε: «Δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά με την κρίση. Όλοι λένε για τον Παπαδόπουλο και τον Φορτούνη, αλλά δεν σημαίνει ότι αν θα έρχονταν θα τους δινόταν ευκαιρίες και θα έκαναν καριέρα. Οι ποδοσφαιριστές έμαθαν πολλά πράγματα από παίκτες σαν τον Γκαρσία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έναν – έναν ξεχωριστά από τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες και βρίσκονται στο πλευρό του Γιώργου Δώνη στο Άρνεμ.

Για τον 16χρονο Δεληγιαννίδη:« Είναι από τις ακαδημίες του Παναγιώτη Κερμανίδη όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά. Έχει καλά στοιχεία και θράσος. Φάνηκε πως δεν άφησε τη πρώτη ευκαιρία να πάει χαμένη. Κάθε παιδί πρέπει να αρπάζει την ευκαιρία που του δίνεται».

Για τον Ιντζίδη: «Είναι χρόνια στην ομάδα και είναι πολύ δυνατός στόπερ. Πρέπει να δουλέψει στην ευλυγισία. Έχει πολύ καλά στοιχεία στο ψηλό παιχνίδι και είναι πολύ σοβαρό παιδί».

Για τον Κωνσταντινίδη: «Ο Κωνσταντινίδης ήρθε ξαφνικά και μας τον έφερε ο πατέρας του. Ήρθε από το Αιγίνιο. Μα είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις

Για τον Πέλκα: «Εγώ τον ξέρω 10 χρόνια. Είχε από μικρός ταλέντο, αλλά τον πρώτο καιρό δεν ήταν ανεπτυγμένο. Επιμείναμε για αυτόν και του δώσαμε την ευκαιρία. Είχε φοβερή βελτίωση».

Τσαλδάρης: «Τον είδαμε σε ένα παιχνίδι κυπέλου με τον Σοχό. Έχει πολύ δυνατά πόδια και καλές μεταβιβάσεις».

Κάτσε: «Έχει φοβερά εργομετρικά και έχει πολύ τσαγανό. Τρέχει πάρα πολύ και έχει πολύ καλά πνευμόνια».

Για τον Πόποβιτς: «Ο Πόποβιτς είναι η αδυναμία μου. Μου γέμισε κατευθείαν την ψυχή. Είναι και καταπληκτικός χαρακτήρας. Αυτός όπως και ο Πέλκας σε γεμίζουν λίγο παραπάνω όταν τους πρωτοβλέπεις».

Στον επίλογό του τόνισε: «Όταν βλέπεις αυτά τα παιδιά από μικρά και τους βλέπεις να γίνονται επαγγελματίες νιώθεις ικανοποίηση. Βέβαια δεν γίνεται να προωθηθούν όλοι μαζί γιατί δεν θα είναι καλό. Έστω όμως και τρία παιδιά μπορούν να πάρουν την ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι μεγάλο το βάρος της ομάδας. Αυτή η χρονιά είναι ορόσημο. Γίνεται ια προσπάθεια από το μηδέν που θα έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Το ευτυχές είναι ότι υπάρχει το αθλητικό κέντρο».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ