2012-07-11 13:02:26
Φωτογραφία για «Δεν είναι εύκολη διαδικασία η επαναδιαπραγμάτευση»
«Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει η διαδικασία για την επαναδιαπραγμάτευση χθες», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε πως και προεκλογικά η Δημοκρατική Αριστερά «μιλούσε για σταδιακή απαγκίστρωση, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, είναι μια βήμα βήμα διαδικασία». Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «οι τροϊκανοί θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους» και σημείωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα της επαναδιαπραγμάτευσης καθώς η ελληνική πλευρά έχει επιχειρήματα να παραθέσει προς τους δανειστές.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, που είπε ότι η επαναδιαπραγμάτευση είναι σαν τη Δευτέρα Παρουσία, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας αρέσκεται στις ατάκες. Χρειάζονται όμως προτάσεις και λύσεις» και πρόσθεσε: «Σήμερα ο κ. Τσίπρας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποκρατικοποιήσεων, ελπίζω να μην τον στείλει και αυτόν στη φυλακή ο κ. Στρατούλης».

«Στηρίζουμε αυτήν την κυβέρνηση, πρέπει με κάθε τρόπο να πετύχει για να το καρπωθούν οι πολίτες. Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και σημείωσε: «Θα στηρίξουμε τις επιλογές βάσει της συμφωνίας των τριών πολιτικών αρχηγών».

Όσον αφορά στην επιστολή που απέστειλε ο Οδυσσέας Βουδούρης στον Φώτη Κουβέλη, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν τίθεται θέμα εξόδου του από την Δημοκρατική Αριστερά: «Στην επιστολή του θέτει το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης και το πως πρέπει να κινηθούμε από εδώ και πέρα».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ