2012-07-10 09:49:23
Φωτογραφία για ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΙΣ
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Άλαν Ρουίς, σύμφωνα με όσα έλεγαν χθες στην ΠΑΕ. «Τον έχουμε δει καλά, έχουμε προχωρήσει πολύ το θέμα και περιμένουμε κάποια διαδικαστικά θέματα από την Αργεντινή», λένε από τη διοίκηση για την υπόθεση το 18χρονου μεσοεπιθετικού.

Οι διοικούντες περιμένουν να φτάσει το έγγραφο που αναφέρεται στα δικαιώματα του Αργεντινού και πως ανήκει στη Χιμνάσια λα Πλάτα. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα διαθέσουν το ποσό των 700.000 ευρώ για να πάρουν το 60-70% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις και στο θέμα του Κρίστιαν Τσάβες. Οι Πειραιώτες περιμένουν να μάθουν αν η Μπόκα Τζούνιορς προτίθεται να πουλήσει τον 26χρονο μέσο μετά την απόφαση του Ρικέλμε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αν ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες πει «ναι» στην πώληση του Αργεντινού, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να μάθουν τα πάντα για το οικονομικό σκέλος (δηλαδή, αν η «δουλειά» μπορεί να γίνει με κανονική αγορά ή ποσοστό συνιδιοκτησία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ