2012-07-10 00:59:41
Φωτογραφία για Μυστήριο με τη δολοφονία γυναίκας γνωστού ξενοδόχου στη Φιλοθέη
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο μίας γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή πριν από λίγο στην Φιλοθέη.

Η 70χρονη γυναίκα βρέθηκε σε ισόγεια κατοικία στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17.

Το τι ακριβώς συνέβη δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, όμως όλα συντείνουν στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Κι αυτό γιατί η άτυχη γυναίκα έφερε μώλωπες στο πρόσωπό της, κάτι που σημαίνει ότι ξυλοκοπήθηκε.

Η νεκροψία- νεκροτομή θα φωτίσει τα αίτια του θανάτου της. Ήδη ο ιατροδικαστής βρίσκεται στο σημείο. Στο τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την 70χρονη γυναίκα βρήκε νεκρή ο σύζυγός της. Μπήκε γύρω στις 7 το απόγευμα και την αντίκρισε νεκρή, στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ως ενδεχόμενο κίνητρο πιθανολογείται η ληστεία. Σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι το σπίτι βρέθηκε άνω κάτω. Τα συρτάρια ήταν ανοιχτά και οι δράστες είχαν κάνει κυριολεκτικά «φύλλο και φτερό» το σπίτι.


Δεδομένου ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν έχει αφαιρεθεί κάποιο χρηματικό ποσό ή τιμαλφή, κανείς δεν ξέρει αν ο/οι δράστες έψαχναν χρήματα ή αναζητούσαν κάτι συγκεκριμένο μέσα στο σπίτι.

Και κάτι ακόμα. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είναι ιδιοκτήτης μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στη Πάρο.

Όμως, η υπόθεση περιπλέκεται καθώς από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι η πόρτα δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Πιθανότατα την άνοιξε η ίδια στον – στους δράστες. Μήπως λοιπόν τους γνώριζε; Η αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ