2012-07-10 00:47:55
Φωτογραφία για ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η ΝΤΕ ΒΙΓΙΟΤΑ
Μετά από μάχη που έδωσε για τη ζωή της, η Μαρία Ντε Βιγιότα ξύπνησε χθες στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η άτυχη δοκιμαστής της Marussia F1 βγήκε από την εντατική και συνομίλησε με την οικογένειά της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Naftemporiki.gr".

Η 32χρονη Ισπανίδα έχει χάσει πλέον το δεξί της μάτι από το άσχημο ατύχημα που είχε την περασμένη Τρίτη κατά την διάρκεια δοκιμής στον αερολιμένα του Ντάξφορντ πάνω σε αεροδυναμικές βελτιώσεις που είχε ετοιμάσει η Ρωσική ομάδα και θα παρουσίαζε στο Σίλβερστοουν. Ηταν η πρώτη φορά που η Ντε Βιγιότα θα οδηγούσε τη MR01. Κατά την διάρκεια όμως του πρώτου δοκιμαστικού γύρου κι ενώ κατευθυνόταν προς τα πιτς, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου και έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός σταθμευμένου φορτηγού υποστήριξης της ομάδας. Η άτυχη οδηγός υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σημαντικά τραύματα στο πρόσωπο. Διεκομίσθη άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου το ίδιο βράδυ υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Η Ντε Βιγιότα μπορεί να συνήλθε, αλλά η κατάστασή της κρίνεται ακόμη ως «σοβαρή αλλά σταθερή». Ακόμη τα ακριβή αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά.

Μετά το τέλος του Βρετανικού GP, ο επικεφαλής της Marussia, Τζον Μπουθ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο για όλους στην ομάδα. Μπορούμε όμως να είμαστε ευχαριστημένοι με την δουλειά που έγινε εδώ στο Σίλβερστοουν και επίσης να παίρνουμε κουράγιο από τα θετικά σημάδια που βλέπουμε στη Μαρία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ