2012-07-09 14:00:03
Φωτογραφία για ΧΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ *ΒΙΝΤΕΟ*
Η λέξη radipo (γρήγορα) κυριάρχησε και στην άσκηση με τις τριάδες, τους συνδυασμούς και τα τελειώματα φάσεων, με τη μπάλα να πρωταγωνιστεί πάντα στο πρόγραμμα του Ζαρντίμ.

Ο Ζαρντίμ, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έβαλε τους παίκτες να κάνουν σχεδόν στο 90% της πρωινής προπόνησης μια άσκηση που είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τις συνεργασίες και τα τελειώματα.

Είναι η γνωστή άσκηση με τις τριάδες, τους συνδυασμούς και το τελείωμα από ένα από τα μέλη της κάθε τριάδας. Σε αυτή την άσκηση ζητείται από τους παίκτες να κάνουν χιαστή κίνηση ενώ αλλάζουν την μπάλα. Ο ένας κάνει πάσα σε συμπαίκτη του που κινείται εξωτερικά και ταυτόχρονα αυτός που βρίσκεται εκτός περιοχής κάνει ταχύτατα διαγώνια κίνηση για να βρεθεί σε θέση βολής και στο... Ραντεβού με τη σέντρα. Με την μπάλα, δηλαδή.

Σε αυτή την άσκηση επέμεινε πολύ ο Ζαρντίμ. Για πάνω από μία ώρα γινόταν αυτό. Σε κάποιες στιγμές και με παραλλαγή. Με τον ένα να κάνει κίνηση διαγώνια προς το τέρμα, τον άλλο να βγάζει πάσα και τον τρίτο να κάνει τον αμυντικό.

Σε κάποιο σημείο μπήκαν στο παιχνίδι και οι τερματοφύλακες. Οι παίκτες, δηλαδή, δεν έκαναν σουτ σε κενό τέρμα όπως στο ξεκίνημα, αλλά με την παρουσία γκολκίπερ.

ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΝΤΙΟΓΚΟ ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ