2012-07-08 20:12:10
Φωτογραφία για Κοινωνικό παντοπωλείο στη Δάφνη εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Επιμένει και εντείνει τις προσπάθειες για ανακούφηση των χαμηλών κοινωνικών στρωμμάτων που έχουν πληγεί από την κρίση η Εκκλησία της Ελλάδας, με τον... Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να εγκαινιάζει το τρίτο κοινωνικό παντοπωλείο του φιλανθρωπικού οργανισμού Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην πλατεία Ηρώων στη Δάφνη.

Μετά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Μοσχάτου - Ταύρου και της Καλλιθέας, όπου εξυπηρετούνται συνολικά 400 οικογένειες, από χθες και στη Δάφνη άλλες 200 άπορες οικογένειες θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη υγιεινής. Όμως βοήθεια θα προσφέρεται και σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα και ενήλικα παιδιά αλλά και μοναχικούς ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη.

Ο κ. Ιερώνυμος επεσήμανε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων τονίζοντας πως είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί η κρίση και πρόσθεσε πως το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής στηρίζεται από τους φτωχούς ανθρώπους που προσφέρουν απο το υστέρημά τους. Το τρίτο κοινωνικό παντοπωλείο στη Δάφνη έχει σκοπό να ανακουφίσει τους φτωχούς και άπορους δημότες Δάφνης - Υμηττού. Ειδική Επιτροπή του δήμου και της Αρχιεπισκοπής θα εξετάζει όλες τις αιτήσεις πολύτεκνων οικογενειών που ζητούν βοήθεια.

Αρρωγός στην προσπάθεια αυτή και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος και ο εκπρόσωπός του επεσήμανε την πηγαία έκφραση αγάπης του κυπριακού προς τον ελληνικό λαό.

sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ