2012-07-08 20:08:29
Φωτογραφία για Παπαρήγα-Η Χρυσή Αυγή κάνει προπόνηση στα κορμία των μεταναστών..
 

Συνεχίζονται οι επιθέσεις από τους δεινόσαυρους της πολιτικής ζωής του τόπου.Τα ίδια μεταπολιτευτικά κόμματα και οι ίδιοι πολιτικοί όλοι αγωνιστές του πολυτεχνείου  (μερικοί πήραν και μεταγραφές) που επί 38 χρόνια έχουν μόνιμη θέση στα έδρανα της βουλής και δηλώνουν ανεύθυνοι για όλα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα βρήκαν επιτέλους τον "παπά να θάψουν καμιά δεκαριά"...Υποκρισία και έλλειψη υπευθυνότητας.Αυτό δείχνουν οι πρώτες ομιλίες/επιθέσεις προς την Χ.Α...Αν κύριες και κύριοι επαγγελματίες σωτήρες μας...το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα της Ελλάδος και υπεύθυνη για όλα τα δεινά της χώρας είναι η τελικά Χ.Α τότε μάλλον δεν πρόκειται να δούμε ποτέ άσπρη μέρα σε αυτόν τον τόπο.Πότε επιτέλους θα κάνετε την αυτοκριτική σας?

Πότε θα καταλάβετε ότι αν βρίσκετε αυτή την στιγμή η Χ.Α στα έδρανα της βουλής είναι γιατί εσείς δεν κάνατε σχεδόν ποτέ καλά την "δουλειά" που σας ανέθεσε να κάνετε ο Ελληνικός λαός.


Γιατί για αυτόν πρέπει πρώτα να δουλεύετε και όχι για τον κάθε τυχοδιώκτη που έτυχε να κολλήσει στο κέντρο διερχομένων η "ΕΛΛΑΣ"..

Περιλιπτικά οι δηλώσεις της κας Παπαρήγα...

Επίθεση στην Χρυσή Αυγή αλλά όχι στους ψηφοφόρους της..εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα.."Σεβόμαστε την θέληση του λαού,αλλά δεν σεβόμαστε την Χρυσή Αυγή...Οι οποίοι κάνουν προπόνηση στα κορμιά των μεταναστών γιατί μετά θα πάρει σειρά η εργατική τάξη".

Δίκαιο αίτημα η διαγραφή του χρέους.

Η επαναδιαπραγμάτευση ακομα και αν «μαλακώσει» κάποια ζητήματα δεν μπορεί να αποτρέψει την κοινωνική εξαθλίωση, υποστήριξε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των πραγραματικών δηλώσεων.

Η ίδια χαρακτήρισε «τέρας» την κρίση ωστόσο τόνισε ότι η κρίση έφερε το Μνημόνιο και όχι το αντίστροφο.

Η κ. Παπαρήγα τάχθηκε για άλλη μια φορά υπέρ της αποδοχης και διαγραφης χρεους και της αποδεσμευσης από το μνημόνιο, αιτήματα τα οποία χαρακτήρισε «πολιτικά και δίκαια».

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, θα συνεχίσει τις προηγούμενες πολιτικές.

Σχόλιο..

Με τα μυαλά που κουβαλάνε στο ΚΚΕ ... Στις επόμενες εκλογές θα κάνουν παρέα με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους Οικολόγους..
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ