2012-07-08 18:12:53
Φωτογραφία για Ο Θόδωρος ξεκουράζει την κορμάρα του στο Lagonisi Grand Resort [ΦΩΤΟ]
Όπως κάνει κάθε... χορτασμένος Έλληνας, σήμερα, που σέβεται τον εαυτό του - ασπαζόμενος απόλυτα το "μαζί τα φάγαμε" - έτσι και ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, διάλεξε ένα λιτό, ταπεινό κι απόμερο μέρος για να ησυχάσει και να μπορέσει να διαβάσει λίγο την "δανεική" εφημερίδα του Ένα χαλαρωτικό διήμερο με την σύζυγο του και τα παιδιά του πέρασε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος πήρε την οικογένεια του και πήγε για ένα απολαυστικό διήμερο στο πολυτελέστατο Grand Resort στο Λαγονήσι.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρώην υπουργός ξεκουράστηκε και έκανε την ηλιοθεραπεία του, πέρνωντας και τις απαραίτητες ...ρουφιξιές επικαιρότητας, αφολυ διάβασε τις εφημερίδες του.

Το διήμερο ήταν ιδιαίτερα χαλαρωτικό στην πισίνα του συγκροτήματος, στην οποία ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ξάπλωνε μέχρι το μεσημέρι, όπου ήταν η ώρα για φαγητό και για απόσυρση στα πιο δροσερά δωμάτια του ξενοδοχείου,αφού ο υδράγυργος χτύπαγε κόκκινο
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νίκη από το πουθενά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νίκη από το πουθενά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ