2012-07-04 20:59:47
Φωτογραφία για ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ!
Η Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας ανακοίνωσε... δυσάρεστα νέα για τους φίλους της newco Rangers μετά από σύσκεψη 5 ωρών την Τετάρτη στο Χάμπντεν και έτσι ένα από τα κλασσικότερα ντέρμπι του πλανήτη δε θα έχει τη νέα σεζόν παραστάσεις!

Η ομάδα της Γλασκώβης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", χρειαζόταν 7 ψήφους για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία αλλά οι υπόλοιπες ομάδες είχαν διαφορετική άποψη. Τώρα οι σύλλογοι ελπίζουν ότι η Λίγκα θα κάνει αποδεκτούς τους Ρέιντζερς στην Τσάμπιονσιπ εν μέσω προειδοποιήσεων ότι θα μπορούσαν να χάσουν 16 εκατομμύρια λίρες αν τη ρίξουν στην τρίτη κατηγορία.

Αυτό γιαρί φαίνεται ότι οι περισσότερες αν όχι όλες οι εμπορικές συμβάσεις της Λίγκας περιλαμβάνουν ρήτρες εξόδου για τους χορηγούς και τους συνεργάτες τους επιτρέποντάς τους να φύγουν ή να επαναδιαπραγματευθούν αν το Old Firm δεν διεξαχθεί.

Οι ρήτρες προστέθηκαν για να κρατήσουν το μεγάλο δίδυμο της Γλασκώβης στο πρωτάθλημα τους υπο τις φήμες ότι θα πήγαιναν στο αγγλικό ή σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όμως αυτό το σχέδιο αποδείχθηκε δαπανηρό για τους Ρέιντζερς όταν τέθηκαν υπο εκκαθάριση τον περασμένο μήνα.

Ακόμα δεν έχει καταστεί σαφές για το αν η Ντανφέρμλιν,που έχει τερματίσει τελευταία, ή η Νταντί, απο τη δεύτερη κατηγορία θα τους αντικαταστήσουν. Οι σύλλογοι εδώ προτείνουν τη δεύτερη λύση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ