2012-07-02 19:43:07
Φωτογραφία για ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ: Η ΔΕΗ βάζει εισπρακτικές για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς!
Κι ένα κουίζ του planet-greece αφιερωμένο στη διοίκηση

Θηλειά για τη ΔΕΗ αλλά και το σύστημα αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας είναι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ρεύματος που υπολογίζονται στο 1,1 δισ. ευρώ...

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της εταιρίας Αρθούρος Ζερβός, την περασμένη Τρίτη, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων –η οποία αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος του εκπροσώπου του ελληνικού Δημοσίου- θα προχωρήσει σε συνεργασία με εταιρίες υπενθύμισης οφειλών προκειμένου να εισπράξει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα.

Στο θέμα της αύξησης των τιμολογίων ρεύματος αν και ο πρόεδρος της ΔΕΗ υποστήριξε ότι δε θα ζητήσει για το 2012, εντούτοις εκτιμά ότι το πρόβλημα των ελλειμμάτων καλύπτεται μόνο με αναπροσαρμογές της τάξης του 5%. Ο κ. Ζερβός ακόμη δεν έχει συναντηθεί με το νέο ΥΠΕΚΑ για να τον ενημερώσει για την κατάσταση στη ΔΕΗ, ενώ στο θέμα της αναχρηματοδότησης των παλιών δανείων, είπε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με ελληνικές τράπεζες.


Αντί να κοιτάξουν το πρόβλημα ρεαλιστικά και να προσπαθήσουν, συγκρατώντας τα τιμολόγια, η και με ενδεχόμενη μείωση, ή ακόμη δίνοντας και εκπτωτικά κίνητρα σε όσους εξοφλούν τους λογαριασμούς εγκαίρως, ώστε να δει η διοίκηση πώς θα έχει μικρότερη απώλεια εσόδων άρα και μικρότερες ζημίες, κοιτούν πώς θα στραγγαλίσουν οικονομικά τους άνεργους και τους κακοπληρωμένους, που εκ των πραγμάτων δεν έχουν να πληρώσουν.

Αλήθεια, κύριοι της ΔΕΗ, απαντήστε σε ένα ερώτημα του planet-greece: Πόσα σας χρωστούν και ποιες μεγάλες εταιρείες; Μήπως ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και κάποιος μεγάλος εργολάβος; Γιατί δε δίνετε τα στοιχεία στη δημοσιότητα;
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ