2012-07-02 09:56:06
Φωτογραφία για ΥΨΗΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ...
Ο Βασίλης Καββαδάς είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αλλά ταυτόχρονα είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να... ικανοποιήσουν τις μεγάλες απαιτήσεις του Πανιώνιου για να τον αποκτήσουν.

Ο μπασκετμπολίστας των "κυανέρυθρων" είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, καθώς είναι νεαρός με ταλέντο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πλέον τέτοιες περιπτώσεις τις εξετάζουν σοβαρά. Σε περίπτωση μάλιστα που ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας -που είχε παίκτη στον Πανιώνιο τον Έλληνα σέντερ- τότε το ενδιαφέρον θα γίνει πιο έντονο.

Ο Πανιώνιος όμως έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις και όπως σύμφωνα με τον "Γαύρο", ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να τις ικανοποιήσει. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φέρεται πως θα πρέπει να δώσουν περίπου 300.000 ευρώ (210.000 στον Πανιώνιο και το υπόλοιπο ποσό στον Ιωνικό Νικαίας, την προηγούμενη δηλαδή ομάδα του Καββαδά) κάτι που δεν δείχνει πιθανό.

Ο λόγος είναι ότι ο Ολυμπιακός θα μπορεί από του χρόνου να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη ως ελεύθερο, άρα δεν κρίνεται αναγκαίο να ξοδευτεί φέτος αυτό το ποσό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και οι λεκέδες έφυγαν!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και οι λεκέδες έφυγαν!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ