2012-07-01 17:04:06
Φωτογραφία για «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΦΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΛΕΜΙΝΓΚ!»
Παρόλο που ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι το φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο της νέας σεζόν,οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δείχνουν ακόμα να το...ψάχνουν.

Μία από τις περιπτώσεις αυτές είναι ο ο Αμερικανός προπονητής Κρις Φλέμινγκ, που κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την Μπάμπεργκ το πρωτάθλημα Γερμανίας.

Το "SentraGoal" επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του 42χρονου προπονητή και ο ατζέντης του στη Γερμανία, Πάτρικ Κινγκ, είπε : «Δεν είμαι σε θέση να πω πολλά πράγματα γι' αυτήν την υπόθεση. Όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό για τον κόουτς Φλέμινγκ. Τίποτε περισσότερο».

Ο ατζέντης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που δεσμεύει τον Αμερικανό κόουτς με τη Μπάμπεργκ.

Εφόσον λοιπόν ευσταθούν αυτά που είπε ο Πάτρικ Κινγκ, τότε δικαιολογείται η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όπως και να έχει το θέμα θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς εντός της νέας εβδομάδας... Η διοίκηση ζυγίζει τις επιλογές της αφού είναι βαριά η κληρονομιά που άφησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και το τελευταίο που θέλει είναι να...ξενερώσει ο κόσμος που από τα μισά της περασμένης σεζόν επέστρεψε -και έχει σκοπό να μείνει- στο ΣΕΦ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ