2023-09-07 16:38:30
Φωτογραφία για Παιδικές χαρές προσβάσιμες και σε ΑμεΑ σε 19 Δήμους της Δυτικής Ελλάδας



Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας χρηματοδοτεί με το συνολικό πόσο των  1.989.746 ευρώ από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης τους 19 Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας προκειμένου να δημιουργήσουν ή να εκσυγχρονίσουν παιδικές χαρές, καθιστώντας αυτές προσβάσιμες και σε άτομα με αναπηρίες. ..

Στο πλαίσιο αυτό η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού εξέδωσε πρόσκληση με τίτλο «δημιουργία – βελτίωση 19 παιδικών χαρών και για ΑμΕΑ σε Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας». 

Οι 19 Δήμοι της Δυτικής Ελλάδας έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ώστε να προχωρήσουν στη διαμόρφωση ή στην αναβάθμιση παιδικών χαρών, προχωρώντας στην προμήθεια – εγκατάσταση νέων οργάνων, δαπέδων και συναφούς εξοπλισμού.

Η δημιουργία και ο εκσυγχρονισμός παιδικών χαρών με πρόσβαση σε όλους, αποτελεί για την Περιφερειακή Αρχή δομικό στοιχείο της δημιουργίας μίας κοινωνίας πιο δίκαιης, πιο όμορφης και πιο ανοικτής. Η Περιφέρεια βρίσκεται στο πλευρό των Δήμων με στόχο τη βελτίωση των υποδομών ώστε να γίνει ο τόπος μας πιο σύγχρονος και πιο φιλικός σε όλους.

 

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ