2012-07-01 01:12:42
Φωτογραφία για Απών από τους πάγκους για φέτος ο Ομπράντοβιτς!
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε πώς τη φετινή σεζόν δεν θα καθίσει σε κάποιον πάγκο. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Όπως ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο πλαίσιο του σεμιναρίου "Φαίδωνας Ματθαίου" τη νέα σεζόν θα προτιμήσει να ξεκουραστεί και δεν θα καθίσει σε κάποιον πάγκο.

"Την επόμενη σεζόν θα ξεκουραστώ", τόνισε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε:

"Δεν ξέρω ακόμα, αν θα είμαι στον πάγκο κάποιας ομάδος. Ουσιαστικά η πρώτη μας επιλογή πριν 15-20 ημέρες ήταν να συνεχίσουμε στον Παναθηναϊκό. Δεν ευοδώθηκε αυτή η προσπάθεια. Αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να αμαυρωθεί μία 13χρονη πορεία. Ουσιαστικά αυτή η παρουσία μας ανέτρεψε τα δεδομένα.

Το να μείνει ένα προπονητικό τιμ όπως ήμασταν εγώ με τον Ζέλικο σε μία ομάδα για 13 χρόνια σημαίνει πως έχεις σταθερές βάσεις, καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμά γι' αυτή την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, αφού χωρίς αυτούς δε θα ήταν δυνατόν να ήμασταν εκεί. Ο κόσμος ο οποίος αγάπησε αυτή την προσπάθεια κι αμείφτηκε με πολλούς τίτλους και πολλές χαρές.

Είναι ένας συνδυασμός. Συνήθως ένας προπονητής μένει 2, 3, 4 χρόνια σε μία ομάδα κι εμείς σπάσαμε ένα σημαντικό ρεκόρ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα ξαναβρεθούμε στον Παναθηναϊκό ή κάπου αλλού. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ