2012-06-27 11:45:14
Φωτογραφία για ''Ζεστός'' για Γιουβέντους ο Μπρούνο Άλβες
Ο πατέρας και ατζέντης του Μπρούνο Άλβες, ο οποίος απασχολεί τον Ολυμπιακό, δήλωσε πως ενδιαφέρει τον παίκτη της Ζενίτ η προοπτική της Γιουβέντους.

Άνοιγμα προς τη Γιουβέντους έκανε ο πατέρας και ατζέντης του Μπρούνο Άλβες.

Ο Πορτογάλος αμυντικός από πέρυσι βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας, στην οποία θα μπορούσε να πάει το φετινό καλοκαίρι.

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο και της ΑΕΚ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού,όμως φαίνεται πως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη από τη στιγμή που η Γιουβέντους εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις δηλώσεις του πατέρα του στην "Tuttosport" ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να πάει στους πρωταθλητές Ιταλίας.

"Ο γιος μου θα μπορούσε να πάει στη Γιουβέντους πριν από έναν χρόνο. Έχει ακόμα τη δυνατότητα να το κάνει και του αρέσει ως ιδέα. Αν η Ζενίτ έρθει σε συμφωνία με τη Γιούβε, τότε ο Μπρούνο θα ήθελε να πάει στο Τορίνο", είπε και προσέθεσε:

"Αυτή τη σεζόν δεν ήταν συνεχώς βασικός στη Ζενίτ. Θέλει να παίξει σε μεγαλύτερο σύλλογο και η Γιουβέντους θα μπορούσε να είναι μία εξαιρετική ευκαιρία. Θα δούμε τι θα γίνει τον Αύγουστο. Τώρα είναι αφοσιωμένος στο Euro 2012, που είναι εξαιρετικός και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ