2012-06-26 20:27:05
Φωτογραφία για Ελπίδα γέννησαν στη Μαγνησία 1.237 νέες θέσεις εργασίας!
Ουρές σχηματίζονται έξω από το Εργατικό Κέντρο Βόλου, προκειμένου να πάρουν σειρά άνεργοι του Νομού Μαγνησίας και να καταθέσουν αίτηση πρόσληψης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μετά την ανακοίνωση για... πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 1.237 ατόμων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2007 - 2013.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε την Δευτέρα 25 Ιουνίου και σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Κ.Β., ο αριθμός των αιτήσεων μόλις μέσα σε μία μέρα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ περισσότερο φτάνοντας στη λήξη της ημερομηνίας κατάθεσής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται αλλά και για τις θέσεις εργασίας και από το Εργατικό Κέντρο Βόλου. Συγκεκριμένα έξω από το Ε.Κ.Β. έχουν τοιχοκολληθεί όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, για όποιον πολίτη της Μαγνησίας επιθυμεί να καταθέσει αίτηση.

Να σημειωθεί πως οι αιτήσεις καταθέτονται στο Εργατικό Κέντρο Βόλου της συμβολής των οδών Μακρινίτσης 38 με Αριστοτέλους, από τις 09:00 μέχρι και τη 13:30, ενώ η λήξη της ημερομηνίας κατάθεσης των αιτήσεων έχει οριστεί η 4η Ιουλίου του 2012.
e-volos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ