2012-06-26 20:19:37
Φωτογραφία για Ανησυχία στην Ferrari για τον ρυθμό του Vettel
Στην Ferrari χαίρονται φυσικά για την μεγάλη νίκη που πήραν στο Ευρωπαϊκό GP, δεν κρύβονται όμως πίσω από το δάκτυλό τους. 

Το κόκκινο μονοθέσιο δεν είναι το ταχύτερο και η τύχη έβαλε το χέρι της για να έρθει το αποτέλεσμα αυτό μετά από τις εγκαταλείψεις του Grosjean και του Vettel.

Αυτό όμως που ανησυχεί περισσότερο τους ανθρώπους από το Maranello είναι η εμφάνιση του Sebastian Vettel.

Ο Γερμανός στα προκριματικά βρήκε μισό δευτερόλεπτο ανάμεσα στο Q2 και στο Q3 την στιγμή που ο ανταγωνισμός έκανε ίδιους χρόνους ανάμεσα στα δυο σκέλη. Στον αγώνα δε έβρισκε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο στον γύρο. Τι έχει βρει πάλι ο δαιμόνιος Adrian Newey; Το μονοθέσιο της Red Bull Racing που πήγε στην Valencia είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με αυτό που ήταν στον Καναδά. Σημαντική βελτίωση στην περιοχή των ψυγείων και τροποποιημένες πίσω αναρτήσεις ήταν οι σημαντικότερες των αλλαγών.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Red Bull Racing του Mark Webber ήταν στο μικροσκόπιο της FIA μετά από την λήξη του αγώνα και μετρούσαν και ξαναμετρούσαν τις γωνίες της πίσω ανάρτησης. Όμως η απάντηση να κρύβεται και στο πάτωμα της RBR φωτογραφία του οποίου μπορείτε να δείτε παραπάνω πάντα από την Sutton Images και το GPWeek.com.

Πηγή: www.gocar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ