2012-06-25 20:27:28
Φωτογραφία για Βασιλική εμφάνιση!
Ρότζερ Φέντερερ και Μαρία Σαράποβα αντάμειψαν και με το παραπάνω όσους βρέθηκαν στο κορτ για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα τους, πετυχαίνοντας εύκολες προκρίσεις στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον!

Τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει να κάνει την εμφάνισή του ως ο «βασιλιάς» του Βρετανικού Όπεν στο κεντρικό κορτ του All England Club. Και στο Court1, όμως, έκανε μια χαρά τη... δουλειά του ο Ρότζερ Φέντερερ, στην προσπάθειά του να κάνει επτά τους τίτλους του στην Αγγλία, ισοφαρίζοντας τον Πιτ Σάμπρας και 17 τα Γκραν Σλαμ που έχει στην τροπαιοθήκη του. Για να μην αναφερθούμε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πολλοί οι λόγοι για να θέλει αυτό το τρόπαιο ο Ελβετός, ο οποίος, παρουσία ενός ένθερμου κοινού που κατέκλυσε το γήπεδο για να τον δει και τον αποθέωσε μάλιστα στο τέλος, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση επί του ακίνδυνου Ισπανού, Άλμπερτ Ράμος, με 6-1, 6-1, 6-1.

Μόλις 1 ώρα και 19 λεπτά χρειάστηκε ο Φέντερερ για να περάσει στην επόμενη φάση, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, όπως μαρτυρά άλλωστε και το τελικό σκορ. Με 33 winners και μόλις 10 αβίαστα λάθη, ο «βασιλιάς» πέρασε στον δεύτερο γύρο, όπου θα βρει απέναντί του τον Φάμπιο Φονίνι. Ο Ιταλός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Γάλλου, Μισέλ Λοντρά επικρατώντας με 3-6, 6-3, 6-4, 7-5.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ