2012-06-24 12:47:19
Φωτογραφία για Νιώθω πολύ περήφανος
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε πως είναι περήφανος για την Εθνική ομάδα που έφυγε με το κεφάλι ψηλά από το Euro 2012 και στοχεύει στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαλπιγγίδης στο «Metrosport»: «Θεωρώ ότι ο αρχικός στόχος ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό έγινε. Εμείς από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζευγάρι, ξεκαθαρίσαμε πως είμαστε ποδοσφαιριστές, παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό είναι όλο. Είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι πολιτική. Από εκεί κει πέρα, είτε ήταν η Γερμανία, είτε οποιοσδήποτε άλλος, εμείς θέλαμε να κερδίσουμε για να κάνουμε πάλι χαρούμενους όλους τους Έλληνες.

Προσωπικά νιώθω πολύ περήφανος. Η πορεία θεωρείται πετυχημένη. Αναμφίβολα τρώγοντας έρχεται η όρεξη και γι' αυτό όλοι είχαμε το δικαίωμα να ονειρευόμασταν και κάτι παραπάνω. Όμως κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι η Ελλάδα έφυγε με το κεφάλι ψηλά και οι Ελληνες μπορούν να νιώθουν ένα όμορφο συναίσθημα για την Εθνική τους ομάδα.


Παλέψαμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό στην Πολωνία. Ήταν ένα ταξίδι που τα είχε όλα. Είχε συγκίνηση, χαρά, λύπη, ατυχίες... τα είχε όλα νομίζω. Όπως και να χει, νομίζω όλα τα παιδιά, περάσαμε πολύ καλά.

Για το ότι έγινε ο πρώτος παίκτης που πέτυχε γκολ και σε ευρωπαϊκό και σε Μουντιάλ: Νιώθω πολύ καλά που πέτυχα κάτι τέτοιο. Όμως το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η Εθνική και να βρίσκεται πάντα ψηλά σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι σημαντικό έστω και για λίγο να κάνουμε τους Ελληνες να χαμογελάσουν είναι σίγουρα κατι πολυ όμορφο. Να νιώσουν καλύτερα και να ξεφύγουν λίγο από τα καθημερινά τους προβλήματα.

Για το παιχνίδι με την Γερμανία: «Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η Γερμανία είναι μία ομάδα με μεγάλη αξία. Τώρα έρχεται Παγκόσμιο Κύπελλο και ασφαλώς θέλουμε να είμαστε και εκεί. Εχουμε όμως δρόμο. Θα προσπαθήσουμε, προς το παρόν να ξεκουραστούμε...».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ