2012-06-24 12:10:16
Φωτογραφία για Σε περίπτωση που το αποφασίσω...
Συνέντευξη στα ΣΠΟΡ του Βορρά παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης και η αλήθεια είναι πώς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Τόσο σε ότι έχει να κάνει με την εμπλοκή του στην ΠΑΕ, όσο και με το αν θα έρθει σύντομα στην Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν τον ικανοποίησε ότι η χώρα μας έχει πλέον κυβέρνηση: «Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον σχηματισμό της κυβέρνησης. Ασφαλώς και θα έχει θετική επίδραση στην απόφαση για την δική μου επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γενικά αυτό που ελπίζω είναι η περαιτέρω σύσφιξη των ελληνορωσικών σχέσεων». Για το τι είναι αυτό που θα μετρήσει περισσότερο στην απόφαση του: «Δεν είναι μόνο οι σχέσεις των δύο χωρών, είναι και η πολιτική που ακολουθείται από τις ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές. Η κρατική πολιτική για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο θα παίξει το πιο σημαντικό ρόλο». Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: «Σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα»

Για το ότι ο κόσμος ονειρεύεται μαζί του έναν δυνατό ΠΑΟΚ: «Καταρχήν πρέπει να σας πω ότι είναι μία δύσκολη διαδικασία
. Οφείλω και πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός, μέχρι να μάθω καλά τη στρατηγική που ακολουθεί το κλαμπ. Για το θέμα της ενίσχυσης όμως και των μεταγραφών, αυτό που μπορώ να πω είναι, ότι σε περίπτωση που αποφασίσω να εμπλακώ στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η επόμενη σεζόν σίγουρα θα είναι διαφορετική».

Για το αν μιλά συνεχώς με τον Βρύζα: «Η επικοινωνία μου με τον Ζήση Βρύζα είναι τακτική. Μιλάμε αρκετά μεταξύ μας και αν παρουσιαστεί η ανάγκη να τα πούμε από κοντά, αυτό θα γίνει άμεσα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία μας».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ