2012-06-24 12:06:34
Φωτογραφία για Η 3η συνεχόμενη pole για Vettel στη Valencia!
Την τρίτη συνεχόμενη pole position στη Βαλένθια πανηγύρισε ο Sebastian Vettel. 

Με έναν εκπληκτικό γύρο στο φινάλε των κατατακτήριων, ο Γερμανός πήρε τη πρωτιά ενόψει ενός αγώνα όπου η σειρά εκκίνησης είναι καθοριστική.

Βίοι αντίθετοι με τον Mark Webber που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και θα εκκινήσει από τη 19η θέση.

SEBASTIAN VETTEL (1ος): «Νομίζω πως ήταν σημαντική η ανάκαμψη που σημείωσα σήμερα, καθώς στο Q1 και στο Q2 δεν ήμουν απολύτως ικανοποιημένος. Μέχρι τις κατατακτήριες δοκιμές όλα πήγαιναν καλά αλλά ξαφνικά αυτό άλλαξε πριν το Q1. Ευτυχώς στο τέλος τα καταφέραμε. Όλοι στην ομάδα δούλεψαν πολύ σκληρά, προετοιμάζοντας αναβαθμίσεις για το μονοθέσιο, που δείχνουν να αποτελούν ένα βήμα προς τα εμπρός. Έχουμε δει συχνά στο παρελθόν τα νέα εξαρτήματα να μη φέρνουν βελτίωση. Είναι πολλές φορές που οι ομάδες δοκιμάζουν κάποια πράγματα τη Παρασκευή αλλά για το Σαββατοκύριακο επιλέγουν τις παλαιότερες ρυθμίσεις. Κάναμε λοιπόν ένα βήμα προς τα εμπρός αν και το πραγματικό τεστ είναι αύριο. Τα πήγα καλά εδώ τις προηγούμενες χρονιές, ελπίζω να κάνω το ίδιο και φέτος. Οι μηχανικοί μας το αξίζουν, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά».


MARK WEBBER (19ος): «Δεν είχα DRS, πράγμα που ισοδυναμούσε με χρονική απώλεια 1.3 δευτερολέπτων και έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με το μονοθέσιο μας, καταφέραμε να κάνουμε μόνο τέσσερις γύρους σήμερα και οι τρεις από αυτούς ήταν στις κατατακτήριες δοκιμές. Αρχικά με τη πιο σκληρή γόμα και στη συνέχεια με τη πιο μαλακή, επιδιώκοντας να προκριθώ στο Q2 μιας και οι διαφορές ήταν πολύ μικρές. Ο χρόνος μου δεν ήταν τόσο κακός δεδομένου ότι δεν είχα DRS στη διάθεση μου αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έχω δύσκολο έργο αύριο. Ελπίζαμε να επιδιορθώσουμε το DRS ενόψει του Q2 αλλά τελικά δεν κατάφερα να προκριθώ σε αυτό. Λογικά όμως, θα έχουμε βρει λύση αύριο».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ