2012-06-23 12:39:23
Φωτογραφία για Άγριο φονικό στην Πάτρα
Συνελήφθη χθες το πρωί στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ένας άνδρας, ηλικίας 43 ετών, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση 37χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Σερβίας, με την οποία συζούσε.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε ψησταριά στην Πάτρα, την οποία διατηρούσαν από κοινού ο θύτης και το θύμα, ο 43χρονος πήρε από την κουζίνα του καταστήματος ένα μαχαίρι κοπής κρεάτων, με μήκος λάμας 21 εκ., και για προσωπικής - οικογενειακής φύσεως διαφορές έπληξε την 37χρονη σε όλο της σώμα, συνολικά εξήντα τέσσερις φορές.

Η παθούσα διακομίστηκε άμεσα με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε κατέληξε.

Ο 43χρονος, οποίος τραυματίστηκε ελαφρά κατά το περιστατικό, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον τόπο του εγκλήματος και συνελήφθη. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε με συνοδεία αστυνομικών στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το μαχαίρι κατασχέθηκε.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ