2012-06-22 14:58:17
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ: ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...
«Ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του. Η ΑΕΚ να είναι καλά...», είπε χαρακτηριστικά ο Θωμάς Μαύρος όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του Κώστα Μανωλά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Ενωσης δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες που «έστειλαν» τον 21χρονο αμυντικό στο Ρέντη και στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους θυμήθηκε τι είχε γίνει όταν οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να αποκτήσουν τον θείο του Κώστα, τον Στέλιο Μανωλά.

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί με τον Κώστα. Μπορώ όμως να σας πω τι είχε συμβεί στο παρελθόν με τον Στέλιο» είπε ο Μαύρος, τον οποίο ο Στέλιος συμβουλεύτηκε όταν ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση:

«Οταν ήμουν διευθυντής στην Puma ακόμα, ο Στέλιος είχε δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό. Πρωί πρωί είχε έρθει να με βρει στο γραφείο μου για να ζητήσει τη συμβουλή μου. Του είπα: "Μείνε στην ΑΕΚ, αυτό είναι το σπίτι σου. Φτιάξε το όνομα και την ιστορία σου σε αυτή την ομάδα". Το έκανε και είδατε ποια ήταν η συνέχεια».

Ο Κώστας, όμως, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, προφανώς γιατί εκτιμάει πως η κατάσταση στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να βελτιωθεί.

«Ο καθένας φτιάχνει την ιστορία του και κάνει τις επιλογές του» είπε ο Μαύρος και συμπλήρωσε:

«Γενικότερη άποψή μου είναι πως το μοναστήρι να είναι καλά και από καλογήρους είμαστε γεμάτοι. Το σημαντικό είναι η ΑΕΚ. Πάνω από κάθε όνομα, πάνω από κάθε μέτοχο, προπονητή ή ποδοσφαιριστή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ