2012-06-22 14:30:08
Φωτογραφία για Ετοιμάζει «μπαμ» με Καϊμακόγλου!
Τον ελεύθερο Κώστα Καϊμακόγλου θέλουν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, και όσο ο διεθνής φόργουορντ παραμένει χωρίς ομάδα δεν θα σταματήσουν το «μαρκάρισμα».

Ο Κώστας Καϊμακόγλου πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο έχει μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους» και για την ώρα υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να πάρει τον Έλληνα άσο στο Λιμάνι.

Άλλωστε, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας πάντα εκτιμούσαν το ταλέντο του Καϊμακόγλου και από την τελευταία φορά που προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους, το 2010, ο διεθνής φόργουορντ έχει δείξει τεράστια σημάδια βελτίωσης.

Στους ερυθρόλευκους βέβαια έχουν προταθεί και άλλοι παίκτες για την ίδια θέση, ανάμεσά τους οι Μαυροκεφαλίδης και Μαυροειδής, όμως τις έχουν βάλει για την ώρα στο συρτάρι και θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα απόκτησης του Καϊμακόγλου με σκοπό να δημιουργήσουν έναν ελληνικό κορμό στην ομάδα και να κρατήσουν ψηλά την ποιότητα του ρόστερ, ενώ παράλληλα θα πρόκειται και για ένα μεταγραφικό «μπαμ» αποδυναμώνοντας ακόμη μια φορά τον αιώνιο αντίπαλο.


Σίγουρα η «σφήνα» του Ολυμπιακού θα πρέπει να περάσει από πολλά στάδια ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί, ωστόσο οι Πειραιώτες διατηρούν τις ελπίδες τους όσο ο παίκτης μένει μακριά από τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Τέλος, σε περίπτωση που ο Καϊμακόγλου αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, η οψιόν ανανέωσης του Άντιτς δεν θα ενεργοποιηθεί, κάτι που μπορεί να συμβεί έως τις 15 Ιουλίου.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ