2012-06-22 12:01:37
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Με ιδιαίτερη χαρά η στήλη φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας την πραγματική σύνθεση της κυβέρνησης Σόιμπλε... με συγχωρείτε της κυβέρνησης Σαμαρά.

Πάμε (που έλεγε και ο Γιωργάκης):

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Αντώνιος Μπενύτο Σαμαράς. Πρωθυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ: Μπενύτο Μπενίτο Βενιζέλος. Υπερπρωθυπουργός υπέρ τω Πρωθυπουργώ: Ανγκελα Μπενύτο Μέρκελ.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ΤΣΑΡΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Κώστας Χαράτσης, παλαιός φίλος του...

κ. Σημίτη, γνωστός (ο κ. Σημίτης) απ’ την υπόθεση Τσουκάτου.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Κώστας Χαράτσης 2 (κατά το Μνημόνιο 2) και Μπενύτο Βενιζέλος 3 (κατά το Μπενύτο Βενιζέλος 4).

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Μπενύτο Βενιζέλος με Υφυπουργό τον κ. Μπενίτο Βενιζέλο, Υποϋπουργό τον κ. Μπενύτο Μπενίτο Βενιζέλο και Αναπληρωτή Υφυπουργό παρά τω Υποϋπουργώ τον κ. Μπενύτο Βενιζέλο, χαϊδευτικά Μπενίτο.


ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: Χερ Χορστ Ράιχενμπαχ (Γερμανικό Νούμερο: ο Α(ει)κίνητος Προκόπης Παυλόπουλος).

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: οι Μίζες, το υποβρύχιο που γέρνει, το Σιδερένιο Τραίνο (αυτό είναι από άλλη, καουμπόικη ιστορία) και η τελευταία έκδοση της BILD με οδηγίες προς τους Ελληνες τι να ψηφίζουν, πώς να βγάζουν τον σκασμό και πώς να κόψουν το κάπνισμα. Υφυπουργός: Μπενύτο Βενιζέλος.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: η Κάθαρση.

Υφυπουργός: ο Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών του (το μαντέψατε!) κ. Ευάγγελου Μπενίτο Βενιζέλου.

Ουπς! Χάσαμε τον Φανούρη, STOP

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ο κ. Μπόμπολας, δουλειές να μας δίνει να ’χουμε! μισθούς να μας κόβει ο Παντοδύναμος - διόδια να του δίνει! Υφυπουργός παρά τω κυρίω Γιώργω: η Τρόικα Σαμαράς - Βενιζέλος - Κουβέλης. Θραύσις λίθων (σε ένα απ’ τα εθνικά μας νταμάρια) ο αδικημένος κ. Μιχελάκης.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: η Μπούντεσμπανκ (οι Τράπεζες είναι θρησκεία). Ανθυποϋφυπουργός παρά τω εαυτώ του: ο κ. Βενιζέλος.

Χάσαμε τον Φανούρη, STOP.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ο κ. Συνευθύνης, φίλος του κ. Βενιζέλου και ο κ. Σωτήρης Εθνικοσωτηρέας, παλαιός φίλος του κ. Σαμαρά απ’ την Πύλο, ιδιοκτήτης λεωφορείων μεταφοράς οπαδών προς άπασαν την επικράτεια (αλέ ρετούρ Καλαμάτα). Υφυπουργός ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε ολιγομελές κι ευκίνητο σχήμα.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ: ο κ. Ανδρέας Υιός Ψυχάρης. Σ’ αυτόν τον τόπο ο τόπος πάει κληρονομιά από πατέρα (κύριο Σταύρο) σε γιο (Ανδρέα τζούνιορ) - του οποίου φίλος είναι (πάλι το μαντέψατε) ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, φίλος επίσης των Μπουγατσοπωλών κι άλλων απελευθερωμένων επαγγελμάτων.

 ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΒΟΥ και ΤΡΟΜΟΥ: η κυρία Τρέμη.

- Ενός λεπτού σιγή! -

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ: ο κ. Χρυσός Εγέρθητος (ειδικός στην καταστολή εξεγέρσεων) με υφυπουργούς τον κ. Αδωνις Συναγερμό και τον κ. Βαρύ Βορίδεν Τσεκούρη (μετεγγραφή από τα τσικό της Βέρμαχτ).

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ: η κυρία Ρεπούση. Νοερώς. Διότι η ΔΗΜΑΡ δεν μετέχει στην κυβέρνηση. Μετέχει σε άλλη παιδική χαρά.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΦΕ, ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΠΕΧΟΔΕ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ και ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ: Ουδείς. Για να μείνει το σχήμα ολιγομελές και ευέλικτο. Υφυπουργός που θα προσέχει ακριβώς αυτό το ζήτημα, ο κύριος Ευάγγελος. (Σωστά το μαντέψατε: ο κ. Βενιζέλος).

  Χάσαμε τον Φανούρη, STOP.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑ: ο κ. Βύρων Πολύδωρας.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: Ο κ. Γιάννης Αλαφούζος.

Αγωνιστής του 1821, σταυραδερφός του καπετάν Θανοβερέμη, θαλασσόλυκος των ερτζιανών (γνωστός από το σύνθημα: «τα ερτζιανά ανήκουν στους Ελληνες» - για να τους λέμε τι να κάνουνε).

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (επειδή δεν έχει πολύ χρόνο ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος) ο άλλος κ. Μπενύτο Βενιζέλος με α’, β’, γ’, δ’, ε’, στ’, ζ’ Αντιπροέδρους τον κ. Μπενίτο Βενιζέλο και τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τέλος,

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ: η υπογραφή του κ. Σαμαρά, η υπογραφή του κ. Βενιζέλου, χάσαμε τον Φανούρη, STOP.

Παρατηρήσεις: αυτή η κυβέρνηση είναι μια πολύ δυνατή Λοξή Φάλαγγα (παρ’ ότι δεν μετέχει η κυρία Μπακογιάννη) που θα ανακαταλάβει το Βερολίνο, αφού πρώτα πάρει το Μανχάταν!

Ωδινεν όρος, πήγε στο Βουνό ο Μωάμεθ να βρει τον μυν, αλλά στην κορυφή η κανέλα τηγάνιζε ψάρια, αν με εννοείτε email:  [email protected]

Του Στάθη  από enikos, μοντάζ Γρέκι
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο ΥΕΝ και πάλι το Λ.Σ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο ΥΕΝ και πάλι το Λ.Σ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ