2012-06-22 12:00:21
Φωτογραφία για Είπε ''όχι'' για προπονητής ο Σάρας που πάει Ζαλγκίρις
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως έγινε γνωστό από χθες το απόγευμα, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Παναθηναϊκού να γίνει ο νέος... Ομπράντοβιτς και προτίμησε να διατηρήσει την ιδιότητα του αθλητή.

Ο Γιασικεβίτσιους που βρίσκεται στην Αμερική με την εθνική ομάδα της χώρας του,προετοιμαζόμενος για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας,δεν έδειξε διατεθειμένος να ''σκοτώσει'' τον παίκτη μέσα του.

Άλλωστε και όσοι είχαν μιλήσει επί του θέματος τις τελευταίες ημέρες, αλλά και μες στη χρονιά, έλεγαν ότι ο Λιθουανός ένιωθε ότι έχει ακόμη 1-2 χρόνια καλού μπάσκετ μέσα του. Κάτι που φάνηκε, εξάλλου, με τις φετινές του εμφανίσεις.

Ο Γιασικεβίτσιους, λοιπόν, θα συνεχίζει να αγωνίζεται στα γήπεδα της Ευρώπης και δεν θα γίνει ο νέος... Ομπράντοβιτς, πετώντας το σορτσάκι σε μια νύχτα για να φορέσει το κοστούμι του προπονητή. Αντίθετα σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται την επόμενη χρονιά να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας!

Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες και όπως όλα δείχνουν ο ''Σάρας'' θα είναι ένας από τους πολλούς παίκτες του ''τριφυλλιού'' που θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος Ρομανόφ ετοιμάζει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Γιασικεβίτσιους, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει για δεύτερη φορά στην πατρίδα του, μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Λιέτουβος Ρίτας. 

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ