2012-06-21 10:14:08
Φωτογραφία για ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
O Γιώργος Στεφάνου θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με τον έμπειρο λίμπερο να συμφωνεί σε όλα με τους ερυθρόλευκους και να πιστρέφει στο Λιμάνι μετά από δύο χρόνια. «Τα βρήκαμε αμέσως» τόνισε ο παίκτης στην "Sportday".

O Γιώργος Στεφάνου είχε κατακτήσει το νταμπλ την περίοδο που μας πέρασε με την φανέλα του Ηρακλή και ελπίζει να συνεχίσει να παίρνει τίτλους και με τον Ολυμπιακό... «Συναντήθηκα για πρώτη φορά με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, και τα βρήκαμε σχεδόν αμέσως. Η συζήτηση είχε να κάνει αρχικά με το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης που υπάρχει και σε δεύτερη φάση με τον προγραμματισμό και το όραμα που έχει η διοίκηση για το μέλλον του Ολυμπιακού. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους του Ολυμπιακού, που δεν είναι άλλοι από την κορυφή στην Ελλάδα, και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Στεφάνου.

Φυσικά και ο Δημήτρης Καζάζης είναι απόλυτα ικανοποιημένος αφού το μόνο ανοιχτό θέμα στο ρόστερ είναι η θέση του διαγωνίου. Μάλιστα, από αυτά που διαρρέουν, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ξένο διαγώνιο και τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και ανακοινώσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ