2012-06-21 10:12:03
Φωτογραφία για Συνεχίζουν την αναστολή της πίστωσης οι φαρμακοποιοί Αττικής
Τη συνέχιση της αναστολής της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μέχρι τις 30 Ιουνίου αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής κατά τη διάρκεια μαραθώνιας συνεδρίασής τους που ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα.

Η απόφαση ελήφθη με οριακή πλειοψηφία καθώς 491 φαρμακοποιοί είπαν «ναι» στη συνέχιση της αναστολής, ενώ 478 την καταψήφισαν.

Ως εκ τούτου οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ στην Αττική- πλην του Πειραιά- θα συνεχίζουν να πληρώνουν τα φάρμακα τους, μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Κομβική για τη στάση των φαρμακοποιών της Αθήνας, θεωρείται η ερχόμενη Δευτέρα οπότε αναμένεται να κατατεθούν τα χρήματα που τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ και αφορούν οφειλές μέχρι το τέλος του μήνα Απριλίου.

Σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, καλεί τη νέα κυβέρνηση σε αυτό το διάστημα να προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση των προεκλογικών τους υποσχέσεων.

Στην πλειονότητά τους πάντως οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Περιφέρειας έχουν προχωρήσει σε άρση της αναστολής της χορήγησης φαρμάκων με πίστωση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ