2012-06-21 09:48:04
Φωτογραφία για «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τον δανεισμό από την Ουντινέζε του Βασίλη Καραγκούνη εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενισχύσει – σε πρώτη φάση – την ομάδα Νέων και δεν αποκλείεται να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Ο Βασίλης Καραγκούνης, είναι ο μικρός αδερφός του Θανάση Καραγκούνη που ανήκει στον Ατρόμητο. Ο 18χρονος στόπερ που ανήκει στην Ουντινέζε θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για την νέα σεζόν, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ", ο νεαρός θα αγωνιστεί στην ομάδα Νέων και θα πάρει ευκαιρίες στο Champions League Νέων με τους ερυθρόλευκους.

Μία κίνηση που ίσως να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κινηθούν για την συνιδιοκτησία του παίκτη, αν και οι Ιταλοί εμφανίζονται... δύσκολοι στο να τον πουλήσουν ή να παραχωρήσουν ποσοστό από τα δικαιώματά του.

Ο Βασίλης Καραγκούνης αγωνιζόταν επίσης στον Ατρόμητο, από όπου τον αγόρασε η Ουντινέζε και τον θεωρεί μεγάλο ταλέντο. Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό έχει κλείσει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι Γιάννης Βρέτζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχαν ταξιδέψει στο Μιλάνο για να συναντηθούν με ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας και συμφώνησαν την ευρύτερη συνεργασία τους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στο οποίο τονίζεται πως κατά πληροφορίες ο 18χρονος αμυντικός έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, πριν από μερικές ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ