2012-06-20 18:21:48
Φωτογραφία για ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΙΡΛΑΔΟΣ ΟΠΑΔΟΣ
Οι αρχές της Πολωνίας πιστεύουν ότι βρήκαν το πτώμα του νεαρού Ιρλανδού οπαδού, για τον οποίο έγινε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού το Σαββατοκύριακο.

Ο 21χρονος Ιρλανδός, ο οποίος ταξίδεψε στην Πολωνία για να υποστηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας του στο EURO 2012, εξαφανίστηκε ύστερα από μια νύχτα διασκέδασης με τους φίλους του στην πόλη Μπιντγκόζ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο εισαγγελέας Λεν Μπογιάρσκι δήλωσε την Τετάρτη στο πρακτορείο Reuters: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δύτες ανέσυραν το πτώμα ενός νεαρού άνδρα από το ποτάμι. Αυτή τη στιγμή υποπτευόμαστε ότι είναι αυτό του αγνοούμενου Ιρλανδού φιλάθλου. Υπάρχει μια πιθανότητα η οικογένειά του να φτάσει αργότερα σήμερα στην Πολωνία και θα τους ζητήσουμε να αναγνωρίσουν το πτώμα. Τότε θα ξέρουμε σίγουρα».

Μάλιστα, σύμφωνα με το skai, άλλο στέλεχος από το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας ότι η αστυνομία βρήκε τα χαρτιά του αγνοούμενου στο πτώμα που βρέθηκε στον ποταμό Μπρντα, κοντά στο σημείο που αγνοείτο από τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο νεαρός έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Μπίντγκοζ, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο Πόζναν και το Γκντανσκ, όπου έδωσε η Ιρλανδία τους αγώνες της στον Γ΄ όμιλο του EURO 2012.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ώρα ΠΑΣΟΚ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ώρα ΠΑΣΟΚ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ