2012-06-20 14:23:04
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ: Χωρίς κορυφαία στελέχη στην κυβέρνηση
Με πρόταση να μην συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τη συνεργασία των τριών κομμάτων προσέρχεται στην κλειστή συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Παρά τη θυελλώδη σύσκεψη που προηγήθηκε ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι αποφασισμένος να μην υποστείλει την προεκλογική του σημαία περί κυβερνητισμού του ΠΑΣΟΚ και ότι οι πολίτες επί ματαίω θα περιμένουν να δουν τα ίδια στελέχη να κάθονται σε υπουργικές καρέκλες.

Άλλωστε στη δήλωση του, μετά τη σύσκεψη ήταν απόλυτα σαφής «Για να διασφαλιστεί, όμως, η αξιοπιστία της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ πρέπει αυτό που θα κάνουμε μετεκλογικά να αντιστοιχεί στα όσα είπαμε προεκλογικά».

Ωστόσο προχωράει σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τα ΠΑΣΟΚικα δεδομένα, να αφήσει την Κ.Ο του κόμματος να αποφασίσει. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό εκλεγμένο όργανο στο ΠΑΣΟΚ, καθώς όλα τα υπόλοιπα έχουν είδη διαλυθεί.


Επίσης με τους 33 βουλευτές ,πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπως αυτής του Γιώργου Παπανδρέου , είχε ήδη μιλήσει. Δεν θεωρείται καθόλου τυχαία η συνάντηση του το μεσημέρι της Τρίτης, με τους βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σημείωναν πως « αφού είχε σκοπό να συγκαλέσει την Κ.Ο, έστω και ως συνάντηση εργασίας, όπως βαπτίστηκε από την Ιπποκράτους, για ποιο λόγο τους φώναξε λίγες ώρες νωρίτερα στο γραφείο του» .

Πάντως οι βουλευτές που έφευγαν από τον 6ο όροφο, ήδη γνώριζαν τις προθέσεις του για τη μη συμμετοχή πολιτικών προσώπων στην κυβέρνηση, καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος έσπευδε να κόψει κάθε φιλοδοξία υπουργοποιησης πρώην υπουργού και νέου ή παλιού βουλευτή.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκλεβε φορτηγά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκλεβε φορτηγά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ