2012-06-20 12:59:17
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ: ΕΧΩ 4 Ή 5 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ... ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Δεν απάντησε ξεκάθαρα στους Γάλλους ο Τζιμπούρ, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο Αναλυτικά η συνέντευξη στο "France Football":

Ράφικ, έχεις επαφές με τη Μαρσέιγ;

"Για την ώρα θέλω να ξεκουραστώ, έπειτα από μια πολύ μεγάλη σεζόν. Δεν το σκέφτομαι. Οι εκπρόσωποι μου χειρίζονται το θέμα".

Η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα που σε ενδιαφέρει;

"Για να είμαι ειλικρινής η Μαρσέιγ είναι μεγάλος σύλλογος στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Ξέρουμε πόσο μεγάλο κοινό έχει. Και το είδα και όταν την αντιμετώπισα φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν τα πράγματα εξελιχθούν, προφανώς και θα είμαι "συντονισμένος" για να δω τι θα γίνει".

Οπότε έχετε επαφές;

"Η Μαρσέιγ είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος, παρά το γεγονός ότι δεν τα πήγε καλά φέτος. Και είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην λίστα των επιθετικών που θέλει".

Θα φύγεις από τον Ολυμπιακό;

"Έχω τέσσερις ή πέντε προτάσεις από συλλόγους οπότε το σκέφτομαι. Έχω συμπληρώσει επτά χρόνια στην Ελλάδα. Ξέρω τη χώρα, τους ανθρώπους και τον τρόπο που σκέφτονται. Ίσως ήρθε η ώρα να δω κάτι άλλο αν και ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Οπότε ο Ολυμπιακός παραμένει πρόκληση για μένα.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι σημαντικό για την καριέρα μου. Είναι γεγονός πως και ο Ολυμπιακός έχει δύο δρόμους. Ή ο σύλλογος θα προσπαθήσει να μου επεκτείνει το συμβόλαιο ή θα προσπαθήσει να με πουλήσει γιατί το επόμενο καλοκαίρι μένω ελεύθερος. Εάν ο Ολυμπιακός συμφωνήσει και εάν εγώ συμφωνήσω θα είναι φυσιολογικό για μένα να δοκιμάσω κάπου αλλού την τύχη μου".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ