2012-06-19 20:30:38
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΕΝΑ Ο ΠΙΑΝΙΤΖΑΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ!
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί, μετά από 6 χρόνια για τη Σιένα, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Άλλωστε ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν θα συνέχιζε για 7η σερί σεζόν, ήταν κάτι αναμενόμενο και το απόγευμα της Τρίτης επιβεβαιώθηκε διά στόματος του ιδίου. Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι η απόφαση για την αποχώρηση του είχε ληφθεί μήνες νωρίτερα, όταν είχε συζητήσει με τον πρόεδρο της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι.

«Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα σαν προπονητής της Σιένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φερντινάντο Μινούτσι και όλους τους συνεργάτες μου. Μιλήσαμε μήνες νωρίτερα και είχαμε αποφασίσει την αποχώρησή μου», τόνισε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο της Σιένα και συμπλήρωσε:

«Όταν τελείωσε η σεζόν, απλά έπρεπε να του επιβεβαιώσω την απόφασή μου και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε ξεχωριστά. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για τη Σιένα, που θα ξεκινήσει ένα νέο πλάνο με έναν νέο προπονητή».


Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε και η επίσημη ανακοίνωση θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα ότι ως βοηθό του στην τουρκική ομάδα θα έχει τον Λούκα Νταλόντε που έφυγε από τη Σκαβολίνι Πέζαρο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι επισήμανε: «Θα χαιρόμαστε πάντα με τις επιτυχίες και δεν θα είναι έτσι μόνο όταν παίζουμε αντίπαλοι. Αν κερδίσει την Ευρωλίγκα θα αισθάνομαι σαν να έχω κερδίσει κι εγώ ένα κομμάτι του τίτλου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα νέα σχέδια του George Clooney
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα νέα σχέδια του George Clooney
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ