2012-06-19 17:23:06
Φωτογραφία για Εξετάζει Σίλβα ο Ζαρντίμ...
Ο Γκιγιέρμε Σίλβα της Πόντε Πρέτα φέρεται να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του νεου προπονητή του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ για το κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Η ουσιαστική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας αποτελεί πρτοτεραιότητα για τον Ολυμπαικό με τον νέο τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει ψηλά στην λίστα του, το όνομα του του Γκιγιέρμε Σίλβα της Πόντε Πρέτα.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, σε συνδυασμό με τις αντικειμενικές δυσκολίε,ς που παρουσιάζει η υπόθεση παραμονής του Όλοφ Μέλμπεργκ, αλλά και την πολιορκία του Βασίλη Τοροσίδη από ξένους συλλόγους, οι «ερυθρόλευκοι» κρίνουν επιτακτική την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Πέραν από τις προσθήκες των Δημήτρη Σιόβα, Κλοντ Ντιενά, αλλα και την διαφαινόμενη απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την ΑΕΚ, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έχει στα υπόψη του έναν ταλαντούχο παίκτη για τη θέση του δεξιού αμυντικού.

Πρόκειται για τον Γκιγιέρμε Αντράντε Ντα Σίλβα, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην Πόντε Πρέτα της Βραζιλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον νεαρό αμυντικό έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Κορίνθιας.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω video ορισμένα επιλεγμένα στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή τον 23χρονο αμυντικό.

 http://www.katimagiko.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε θετικό έδαφος η Wall Street
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε θετικό έδαφος η Wall Street
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ