2012-06-19 13:57:04
Φωτογραφία για Κυβέρνηση τεχνοκρατών και σοβαρών πολιτικών και βεβαίως ολιγομελής ή κυβέρνηση κομματικών συναλλαγών και ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών;
Οι εκλογές τελείωσαν, ο λαός μίλησε και κυβέρνηση συνεργασίας, συνευθύνης, εθνικής σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τη, ζήτησε, ευρωπαϊκού πάντως προσανατολισμού, για να... αντιμετωπίσει, μέσα στην Ε Ε και μέσα στο ευρώ, άμεσα και αποφασιστικά τα κρίσιμα και πιεστικά, κυρίως οικονομικά,προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. 

Για τις ευθύνες, βέβαια, αυτών που μας οδήγησαν στο χάλι αυτό δεν είναι τώρα ώρα.Υπομονή! Στη φάση αυτή που όλα δείχνουν κυβέρνηση τρικομματική, ένα πρέπει να τονιστεί. Η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης το ταχύτερο να ευοδωθεί και να συμφωνήσουν, μεταξύ άλλων, οι μετέχοντες αυτής πολιτικοί Αρχηγοί για κυβερνητικό σχήμα ολιγομελές και την αξιοποίηση προσώπων ικανών όχι απλά να διαχειριστούν την κρίση, αλλά να δώσουν την απαιτούμενη σε αυτή λύση. Από διαχειριστές, αναλυτές, σχολιαστές, κριτές και επικριτές έχουμε πια χορτάσει.

Τώρα χρειάζονται σωστές των προσώπων αυτών επιλογές και όχι για κομματικές ισορροπίες συναλλαγές ή ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών, αφήνοντας στο παρελθόν τις πρακτικές ανάδειξης των κηπουρών και άλλων των αρχηγών των κομμάτων κολλητών. Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση σοβαρή με την αξιόλογων τεχνοκρατών συμμετοχή και, βεβαίως,ολιγομελή.

Θα το τολμήσουν ο Σαμαράς και οι έτεροι μετέχοντες στο σχηματισμό της νέας κυβέρνησης πολιτικοί Αρχηγοί ή θα δούμε αύριο θα συνωστίζονται στην Ηρώδη Αττικού καμιά πενηνταριά προς ορκωμοσία Υπουργοί; Οψόμεθα!

Aναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ