2012-06-17 18:51:12
Φωτογραφία για ΝΤΙΝΤΣΕΡ: ΙΒΚΟΒΙΤΣ Ή ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΝΕΡ!
Με κάθε επισημότητα η Φενέρ επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται στο κυνήγι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας, Κεμάλ Ντιντσέρ, ο οποίος έχει αναλάβει και το θέμα των διαπραγματεύσεων, παραδέχτηκε επίσημα πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δύο κορυφαίους τεχνικούς και επιβεβαίωσε πως μέσα στην εβδομάδα μπορεί να έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με έναν από τους δύο! «Αν πάρουμε έναν από τους Ομπράντοβιτς – Ιβκοβιτς, τότε θα μπορούμε να μπούμε στα 4-5 καλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη», δήλωσε ο Ντιντσέρ.

Ερωτηθείς για τη θέση του Ντούσαν Ιβκοβιτς ότι δεν προτίθεται να δουλέψει φέτος σε ομάδα, πλην της εθνικής Σερβίας, τόνισε: «Μας το είχε πει και σε μια πρώτη συζήτηση που είχαμε μαζί του, αλλά μας έδειξε πως θα ήθελε να δουλέψει σε ένα κλαμπ σαν την Φενέρ όπου του παρέχονται όλα τα εχέγγυα».

Ο Ντιντσέρ αποκάλυψε πως ανάλογους λόγους, ξεκούρασης δηλαδή, έχει χρησιμοποιήσει προς το παρόν και ο Ζέλικο Ομπτράντοβιτς, τονίζοντας ωστόσο πως «δείχνει διάθεση να υπάρξει ταύτιση απόψεων».


Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν πως για τον «Ζοτς» δίνουν μάχη με την ΤΣΣΚΑ, ενώ επιβεβαιώνουν πως ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρ βρέθηκε προ ημερών και στην Ιταλία προκειμένου να συζητήσει με τον Πιανιτζιάνι, ο οποίος επίσης ενδιαφέρει Ο Ντιντσέρ αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει πιθανότατα συνάντηση τόσο με τον Ομπράντοβιτς όσο και τον Ιβκοβιτς και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Φενέρ θα καταφέρει να κάνει το «μπαμ» μ' έναν από τους δύο…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ