2012-06-17 00:16:42
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, 1-0 ΤΗ ΡΩΣΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η Εθνική Ελλάδος νίκησε τη Ρωσία με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του Euro 2012 και προκρίθηκε στους προημιτελικούς.

Η Εθνική ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Ρώσους να ισορροπούν το παιχνίδι μετά το 25’ και σταδιακά να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας την εστία του Σηφάκη με μακρινά σουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως, ο Καραγκούνης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Πολωνών, κέρδισε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 για την ελληνική ομάδα.

H Εθνική μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένη στο δεύτερο μέρος και με διπλή ζώνη άμυνας εγκλώβισε τους Στο 62’ ο Σουηδός διαιτητής Erricson αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Καραγκούνη από τον Ignashevich, ενώ στο 70′ η μπάλα τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών του Malaveev από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα. Στα τελευταία δραματικά λεπτά η άμυνα άντεξε την πίεση των Ρώσων και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Εθνική να πανηγυρίζει τη μεγάλη πρόκριση.


Με αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική έφτασε τους 4 βαθμούς και ισοβάθμισε με τη Ρωσία. Πρώτη στον όμιλο τερμάτισε η Τσεχία με 6 βαθμούς και τελευταία η Πολωνία με 2.

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (67’ Μάκος), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (82’ Νίνης), Γκέκας (63’ Χολέμπας).

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Τζόρβας, Μαλεζάς, Φωτάκης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος.

ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ (81’ Ιζμαΐλοφ), Ζιρκόφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Γκλουσάκοφ (72’ Πογκρέμπνιακ), Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Αρσάβιν,Τζαγκόεφ, Κερζάκοφ (46’ Παβλιουτσένκο).

Στον πάγκο: Ακινφέεφ, Σούνιν, Σαρόνοφ, Γκρανάτ, Ναμπάμπκιν, Κομπάροφ, Σεμσόφ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ