2012-06-16 15:21:04
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για το μνημόνιο και τους πολέμιους του
Σχετικά με το μνημόνιο και τους πολέμιους του πιστεύω τα εξής... Αν οι πολιτικοί μας δεν φοβόταν το περίφημο πολιτικό κόστος επρεπε, απο το 2007 που αρχισε η παγκόσμια οικονομική κρίση, να το είχαν εφαρμόσει μόνοι τους, μετά απο πολιτική συνενόηση ολων οσων θέλουν να είμαστε στο ευρώ.

Αυτοί που σήμερα τάσονται κατά του μνημονίου ειναι οσοι παρασιτούν στο Δημόσιο ,δηλαδή δεν δούλεψαν ποτέ, και που απο την μεταπολίτευση και μετά μόνο φωνάζουν .

Ειναι αυτοί που βολευτηκαν, χωρίς προσόντα, σε Οργανισμούς του Δημοσίου καταχρεωμένους,σε Οργανισμούς απο την εποχή του Τρικούπη που επρεπε να καταργηθούν, γιατί δεν εχουν αντικείμενο και ακόμα συντηρουνται και σε χιλιες δυό αλλες θέσεις του Δημοσίου που φτειάχτηκαν μετά απο ανώμαλες πολιτικά καταστάσεις, για να βολευτούν τα δήθεν θύματα.

Δεν ειναι λογικό να αγωνίζεται ο ελευθερος επαγγελματίας ωστε, με τη φορολόγια του , να πληρώνει τους πεντακόσιους χιλιάδες υπεράριθμους Δημόσιους Υπαλλήλους ,τα 2,5 εκατομύρια νέων κυρίως συνταξιούχων ,ακόμη και απο την ηλικία των 35 ετών( στον ΟΤΕ ) η απο τα 40 χρόνια στις Ενοπλες Δυνάμεις .


Πως μπορεί να σταθεί μια οικονομία οταν δεν παράγει οσα χρειάζεται να καταναλώσει ,ενω καποτε ηταν σχεδόν αυτάρκης.

Οταν εκλεισαν χιλιάδες εργοστάσια και πηγαν σε γειτονικές χωρες και τότε οι σημερινοι αγανακτισμένοι δεν ειδαν τίποτα.

Οταν επαψαν να παράγουν τα χωράφια, αφού επαιρναν επιδοτήσεις χωρίς παραγωγή.

Οταν ολες σχεδόν τις χειρονακτικές εργασίες τις κάνουν οι ξένοι εργάτες και εμεις δήθεν είμαστε ανεργοι και θέλουμε μεγάλο επιδομα ανεργειας απο ενα ταμείο στο οποίο ποτέ δεν συνεισφέραμε.

Καλό θα ηταν , τα κόμματα που υπόσχονται πολλα να μας πουν ακριβώς και που θα βρουν τον πλουτο για να τον μοιράσουν στους μη εχοντες.

Καλά είναι μετά απο τις εκλογές να σκουμπωθούμε ολοι και να δουλεψουμε σε οποια δουλειά βρούμε ,γιατί δεν υπάρχουν πια δανεικά κι αγύριστα χρήματα, ωστε να περάσουμε και αλλη δεκαετία χωρίς παραγωγή.

Ενας Συνταξιούχος Μαθηματικός ,που τώρα παράγει ελιές,αμύγδαλα ,βερίκοκα και τομάτες, ωστε να μην τρώει εισαγώμενες απο το Βέλγιο.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ