2012-06-16 12:40:48
Φωτογραφία για Και όμως... επί υφυπουργίας Νάκου, τον γιό του πλήρωνε για 1 χρόνο η Βουλή
ΣΥΜΦΩΝΑ με τον Σαμαρά, η ανεργία θερίζει πλέον στην Μαγνησία κι όμως, αν και επιχειρηματίας, ο Σταύρος Νάκος έλαβε 40.698,99 ευρώ πλέον των κρατήσεων

Σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, η Μαγνησία έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας, λόγος που, σύμφωνα με τις προεκλογικές του δηλώσεις τον Απρίλιο, τον οδήγησε στην απόφαση, πέραν της Μεσσηνίας και για λόγους συμβολισμού, να πολιτευτεί και στην Μαγνησία.

Η συνέχεια είναι γνωστότερη, αφού μετά...

το σήριαλ των διερευνητικών εντολών, οι οποίες τελικώς δεν καρποφόρησαν, ο πρόεδρος της Ν.Δ. μπροστά στην επανάληψη των εκλογών επέλεξε την έδρα της ιδιαίτερης πατρίδας του, αφήνοντας αυτήν της Μαγνησίας στον πρώτο σε ψήφους Βουλευτή Θανάση Νάκο.

Ας πάμε όμως λίγο πίσω στο χρόνο και ας δανειστούμε το εισαγωγικό σημείωμα που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. και στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά:


"Το 1978 ιδρύθηκε η εταιρία ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ. Το 2001 η Εταιρία μετονομάσθηκε σε ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ καθώς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ο Σταύρος Νάκος, γιος του ιδρυτού της Εταιρίας, ο οποίος αποχώρησε λόγω ασυμβιβάστου της ιδιότητας του βουλευτή με την επαγγελματική δράση. Το 2007 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ ίδρυσε την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ.

Από το 1978 μέχρι σήμερα έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί περισσότερα από 100 κτίρια κατοικιών, είτε με το σύστημα της αντιπαροχής, είτε με ανάπτυξη ιδιόκτητων οικοπέδων, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών στη περιοχή του Πηλίου, ξενοδοχεία στο Βόλο και στο Πήλιο και ολόκληρες βιομηχανίες ή τμήματά τους. Μετά την ίδρυση της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ προγραμματίζεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Αττική."

Δηλαδή, όπως από το εισαγωγικό σημείωμα της εταιρίας προκύπτει, ο γιος του ιδρυτού της, δηλαδή του εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Θανάση Νάκου, ο Σταύρος Νάκος, από το 2001 επιχειρεί μέσω της εν λόγω εταιρίας. Άρα δεν είναι άνεργος, κάθε άλλο θα λέγαμε.

Ιανουάριος 2009: Ο Θανάσης Νάκος είναι υφυπουργός Εσωτερικών και γίνεται γνωστότερος στην επικράτεια ως διαχειριστής του περιβόητου προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ".

Ιανουάριος 2009 - Δεκέμβριος 2009: Ο Σταύρος Νάκος, γιος του Θανάση Νάκου, σύμφωνα με την Βεβαίωση Αποδοχών, του Τμήματος Λογιστηρίου, της Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, που φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, λαμβάνει από την Βουλή των Ελλήνων το ποσό των 40.698,99 ευρώ πλέον των κρατήσεων.

Ιδού και η Βεβαίωση Αποδοχών:

Για να πληρωθεί βέβαια από την Βουλή, πρόκειται για κάτι σίγουρα ΝΟΜΙΜΟ. Ήταν όμως και ΗΘΙΚΟ;

Όχι μόνο δεν ήταν άνεργος, αντίθετα είχε και συνεχίζει να έχει την δική του επιχείρηση και μακάρι να πηγαίνει πάντα καλά. 

Από e-volos μέσω press-gr
Greki-Gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ