2012-06-16 08:39:04
Φωτογραφία για «Ανάσες» στο προεκλογικό Σύνταγμα: «Δεν θα μάθεις ποτέ, τι θέλω από σένα»!!«Ανάσες» στο προεκλογικό Σύνταγμα: «Δεν θα μάθεις ποτέ, τι θέλω από σένα»!!
Οι μουσικές επιλογές της ΝΔ έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τα τραγούδια της γαλάζιας γενιάς ( Πασχάλης, Δάντης, Ρόμπερτ Γουίλιαμς ) αφού... προκειμένου να τεστάρουν τα ηχητικά συστήματα πριν την ομιλία Σαμαρά, αυτή την ώρα στην Πλατεία Συντάγματος παίζει δυνατά το άλμπουμ της Imany.

Μετανάστρια θυμίζουμε, από τα νησιά Κομόρες της Αφρικής στην Γαλλία όπου διαμένει και διαπρέπει τα τελευταία χρόνια, ενώ προσφάτως είχε πραγματοποιήσει συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δεν ξέρουμε αν η επιλογή έχει να κάνει με το όνομα της καλλιτέχνιδος με την βαθιά αισθαντική φωνή που στα σουαχίλι σημαίνει «ελπίδα».

Ή μήπως πάλι υπάρχει κάποιο μήνυμα που κρύβεται στο ρεφρέν της μεγάλης της επιτυχίας στην Ελλάδα και όχι μόνο, “You will never Know».

«Δεν θα μάθεις ποτέ, δεν θα σου δείξω, τι νοιώθω, τι θέλω από σένα», είναι η μετάφραση. Το πρώτο τραγούδι που παίχτηκε πάντως στην πλατεία ήταν το Slow Down ( μείωσε ταχύτητα).

http://www.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ