2012-06-16 07:57:03
Φωτογραφία για Κατασχέθηκαν 4,3 κιλά κάνναβης
Ποσότητα ινδικής κάνναβης 4,3 κιλών, κατέσχεσαν προχτές το πρωί οι αστυνομικές αρχές στην Κοζάνη, στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Βερόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, επιβεβαιώνει απολύτως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του χτεσινού «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ», για μια υπόθεση ναρκωτικών, όπου άνδρες της αστυνομίας και έμποροι ναρκωτικών έπαιξαν «κλέφτες και αστυνόμοι». Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στους δράστες που επιχείρησαν να τους πουλήσουν ναρκωτικά, αλλά αν και είχε στηθεί μία αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή τους, οι δύο έμποροι ναρκωτικών εγκατέλειψαν τα αναρκωτικά και διέφυγαν πεζή σε αμφίπλευρη κατεύθυνση στα σοκάκια της περιοχής και εξαφανίστηκαν, επιβιβαζόμενοι κατά πάσα πιθανότητα σε αυτοκίνητο συνεργού τους.

Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, «προχτές το πρωί, αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης κατά τη διάρκεια που εκτελούσαν περιπολία στην πόλη της Κοζάνης, εντόπισαν πεζούς δύο άνδρες τους οποίους έκριναν ύποπτους και επιχείρησαν να τους ελέγξουν
. Αυτοί αντιλήφθηκαν την πρόθεση των αστυνομικών και πριν τους πλησιάσουν, τράπηκαν σε φυγή κινούμενοι προς διαφορετικές κατευθύνσεις, εγκαταλείποντας έναν σάκο ο οποίος περιείχε τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4 κιλών και 299 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ενεργείται προανάκριση, ενώ οι δύο άνδρες που διέφυγαν τη σύλληψη, αναζητούνται.

Χασισόδενδρα στη Φλώρινα

Στο μεταξύ, προχτές το βράδυ, σε δασική περιοχή στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν έναν 25χρονο ημεδαπό και μία 35χρονη ημεδαπή, για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν στην εν λόγω δασική περιοχή, να καλλιεργούν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι της 35χρονης, βρέθηκαν χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη και τρία δενδρύλλια κάνναβης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 14,2 γραμμάρια κάνναβης, 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 7 εκατοστά και 32 ναρκωτικά χάπια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Κλοπή σε βάρος 72χρονης

Επίσης πληθαίνουν τα εγκλήματα με κλοπές και ληστείες στην περιοχή, κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων.

Προχτές το πρωί στο Λείψιο Γρεβενών, δύο άτομα που πουλούσαν «λευκά είδη» με τη μέθοδο της «απασχόλησης» έκλεψαν από ηλικιωμένη γυναίκα 800 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η 74χρονη κατήγγειλε ότι πήγαν στο σπίτι της δύο άγνωστοι άνδρες και ενώ ο ένας την απασχολούσε δείχνοντάς της προϊόντα προς πώληση (λευκά είδη – σεντόνια), ο άλλος μπήκε στο σπίτι της, χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των οχτακοσίων ευρώ (800 €) και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Οι δύο άγνωστοι άνδρες αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.

e-ptolemeos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ